Napsat recenzi

Dovolená nebo peklo? Kemp Porat srpen 2013

Recenze hotelu Kemp Porat *** (Chorvatsko - Pag - Povljana)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 256x
Recenze se líbila: 544 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 2
  • stan ze předu stan ze předu
  • manželská postel manželská postel
  • elektro elektro
  • věšák a police věšák a police
  • přistýlka přistýlka
  • výhled ze stanu výhled ze stanu

Stany na prd NEDOPORUČUJI

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Bydleli jsme ve stanu. Bylo zde vedro a cikády řvali celou noc. Když jsme chtěli na záchod tak přez celej kemp a s tím že byli většinou odkopnutá prkénka na vc. O toaletním papíru ani nemluve NEBYL. V kempu žádné využití volného času,okolo jsou stánky se zeleninou kde nás první den natáhli o 10 kun. Obchody zde jsou jako větnamské večerky ( kinder maxi king na naše asi 30 kč, bueno asi 25 kč, pět litrů vody asi 60 kč. Stan měl dva menší pokoje asi dva krát dva metry. Předsíň znamená na šutrech hozené linoleum.Po příjezdu jsme byli nuceni nechat kufry v borovém lesíku v kempu(asi deset borovic) a čekat asi šest hodin na ubytování. Odjezd byl v podobném duchu. V jednu hodinu odpo. vyklidit stan,dát zavazadla k borovicím a čekat sedm hodin na odjezd.Delegátku jsem vyděl asi třikrát.Poprvé když jsme dojeli,pak jak se koupe a poslední den, takže výborná chacha.U moře jsme byli jen na oblázkové (šutráky jako hovado) na pískové byloa hlava na hlavě.Signál wifi je pouze asi do třiceti metrů od hlavní brány, takže zapomeňte na že si večer ze stanu stáhnete nějakej ten filmeček. Těch 30 metrů je asi 1/5 kempu kde sedí většinou okolo 10 lidí ve stínu a na Vás zbude sluníčko.Prodlužovák vemte sebou a to co nejdelší..

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Ráno nějake rohlík a odpoledne mleté maso nebo pečené kuře. Výdej z chatky jako maringotka.A samozřejmě špinavé talíře a příbory si hezky umejete. Stravu jinde Vám delegáti samozřemě vymluví

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení stanu? Lednice a dvouplotýnkový vařič. Jinak žádná zábava.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Šutrovytá pláž. Moře ušlo

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Město asi 1,5 km a 35 stupňů ve stínu. S sebou dvě malé děti. Jinak je tam trampoška a nějaké střílení, ale moc dlouho nepobaví. Pod kempem kiosek Neptun - při příchodu vVás nadšeně obslouží, ale potom již raději mávejte aby si Vás všimly.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Katastrofa

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Eduard Bamr: Není to pravda - 2. 8. 2016 13:23

Petr Nespokojený je jen obyčejný český šťoural, ale opak je pravdou byl jsme zde už 5 x a lepší místo nenajdete. reagovat

Misa: Re: Není to pravda - 13. 1. 2017 21:47

Mate recht, je to krasne misto byla jsem tam poprve pred 14 ti lety a to tam stalo par tech novych apartmanu a od te doby jsem se opakovane vracela...kdo chce zabavu si najde... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pag - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání