Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Hotel Adriatic ** (Chorvatsko - Hvar - Vrboska)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 309x
Recenze se líbila: 527 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

I přes starší zařízení všude čisto a pořádek. Nehledali jsme luxus, ale vyhovující ubytování za rozumnou cenu a v tomhle ohledu bylo naše očekávání více než splněno.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Za tu cenu opravdu SUPER ! Povlečení, ručníky - vše čisté, sněhově bílé. Denně úklid pokojů. Pokoje prostorné s balkonem a výhledem na moře , koupelna s vanou a sprchou, vše sice staršího data, ale čisté.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Snídaně - formou bufetu, všeho dostatek, vše se pravidelně doplňovalo.

Večeře - servírované tříchodové , výběr ze tří jídel, jídlo vždy chutné a pěkně upravené, porce dostatečně velké i pro větší jedlíky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Měli jsme štěstí na pěkné počasí, takže jsme se hlavně koupali a opalovali. Ale v blízkosti hotelu byly tenisové kurty, fotbalové hřiště, stoly pro stolní tenis, minigolf, možné bylo i zapůjčit si nafukovací čluny. Personál hotelu byl milý a ochotný.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

V okolí hotelu nádherné pláže buď oblázkové nebo kamenné. Vše obklopeno borovými lesy. Pláž Soline - částečně písečná s pozvolným přístupem do moře, vhodná pro malé děti nebo seniory. Moře překrásné průzračně čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel se ztrácí v borovicovém porostu, takže i v době vedra je všude příjemný chládek a stín. Objekty jsou propojeny nově vybudovanými kamennými cestičkami s rovným povrchem vhodným i pro vozíčkáře. V blízkosti hotelu je hotelová restaurace s příjemným posezením a výhledem na moře.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Měli jsme to štěstí, že nám vyšlo počasí a tak jsme nebyli vázáni na pobyt na hotelu. Četli jsme i hodně negativních recenzí, takže jsme jeli na dovolenou i trochu s obavami, ale byli jsme velmi mile překvapeni. Samozřejmě je tu i hodně věcí, které by se daly vylepšit, ale v dané kategorii opravdu super ! !

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Gabriela: recenze od cestovky - 17. 9. 2014 14:48

Pozor na kladné pochvalné recenze od CK !!!!! reagovat

Majka: Re: recenze od cestovky - 17. 9. 2014 22:36

Žádná kladná recenze od cestovky, ale holá realita !.Zajímalo by mě , kolik Vám za to někdo zaplatil, že se nestydíte špinit něčí dobré jméno a jakým právem zpochybňujete můj komentář. Klidně se s Vámi setkám osobně a dám Vám kontakty na další klienty, kteří byli zrovna tak spokojeni jako my. Ale toho Vy se asi bojíte, a tak budete dál kolem sebe jenom rozhazovat špínu a kazit i ostatním lidem náladu před dovolenou, tak jak se to podařilo některým dalším lidem podobného ražení jako jste Vy, když zveřejňovaly LŽIVĚ NEGATIVNÍ RECENZE !!!!!! reagovat

Gabriela: Lživé pochvalné recenze - 17. 9. 2014 14:49

Pozor na lživé pochvalné recenze reagovat

Rudolf: paní Majko také s Vámi nesouhlasím!!! - 18. 9. 2014 20:19

Nechci urážet ani špinit ale také jsme byli velice zkamáni a ne sami!!!! Prosím pošlete mi klidně e-mail a já Vám zašlu soupis všech stížností z našeho týdne kdy se tam lidé bouřili proti ubytování a jídlu. Odpověd od CK byla k smíchu nebo k pláči. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hvar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání