Napsat recenzi

Pozor na pavilony Adriatic opravdu NEDOPORUČUJI!!!

Recenze hotelu Hotel Adriatic ** (Chorvatsko - Hvar - Vrboska)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 267x
Recenze se líbila: 422 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Nejhorší dovolená v životě, ubytování opravdu nekulturní, jídlo více než slabé a v komplexu vše předzažené. Jeli jsme ještě se sousedy a ti námtak vynydali jako dovolenou jsme vybrali. Pozor na pochvalné receneze nemohou být od klientů všichni byli nespokojení s ubytováním a jídlem. Pláž a moře v pořádku ale jídlo a ubytování hrůza, pokoj bez ničeho postel proležené špinavé plesnivé matrace a záchod, stůl na pokoji strarý a žilde polámaná. Jídlo ze sáčku přesolené a nekonzumovatelné. Pro děti a strší lidi nezdravé a nebezpečné v těchto letních počasí.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Nekulturní ostuda nabízet to normálním lidem na dovolenou.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Nezdravé instntní brambory polévky ze sáčku malé porce masa, sámá chemie.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Animátoři super, zábava ok ale kdo se chce bavit zdyž není vyspaný a hladový.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pěkná jediná věc.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Vše ve svahu, beton.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Kdo neveří doporučuji tam zajet budete se těšit domů jako nikdy v životě. Vyhozené peníze a zničené nervy podali jsme reklamaci a zatím žádná odpověd. NEDOPORUČUJI.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 45 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Majka: Jsem klientka ! - 17. 9. 2014 23:28

Mám opačnou zkušenost. Jídlo vynikající, ubytování čisté a zcela vyhovující. Všichni spolusedící u stolu byli spokojeni. reagovat

Johnny : 1 - 12. 11. 2014 10:17

hello... i think that almost all recenzion that you have write here, i repeat ALMOST, not in order... first you came in hotel, for a few krunas, or few euro, and than you want for that money all shits you have in Turkey or Greec.. i also think that all you people which write this stupid recenzion on this way, you don't know what you want in your life, your living on vocation in some country, is reduced only on food.. shame on you, you are almost only people in EU, which take full car of beers and water and other food.. honor exeptions but i also think that Cz guest are the one of the worst guest in that quesinons like food, i now your culture, every day you eat only pork and chickens... hello from Austria.. go on Adriatic coast, hotel with 3 and 2 stars is the same shit.. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hvar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání