Napsat recenzi

Pavilony Adriatic Hvar Vrboska Vítkovice Tours.Už nikdy více *****

Recenze hotelu Hotel Adriatic ** (Chorvatsko - Hvar - Vrboska)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 893x
Recenze se líbila: 429 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • židle židle
  • jediná zásuvka na pokoji v dezolátním stavu
jediná zásuvka na pokoji v dezolátním stavu
  • zásuvka v koupelně ve výšce 1.7m zásuvka v koupelně ve výšce 1.7m
  • tuto vanu používal ještě děda Husáka tuto vanu používal ještě děda Husáka
  • po chvilce používání voda dosáhla ke kotníkům jelikož odtok nefungoval 
po chvilce používání voda dosáhla ke kotníkům jelikož odtok nefungoval
  • detaily lampy detaily lampy
  • detail lampy která držela silou vůle detail lampy která držela silou vůle
  • náhrada za oběd náhrada za oběd
  • tohle jste dostali jako lunch paket pokud jste jeli na výlet-tedy normální oběd byl ve formě švédských stolů a tohle byl oběd pro dospělého člověka tohle jste dostali jako lunch paket pokud jste jeli na výlet-tedy normální oběd byl ve formě švédských stolů a tohle byl oběd pro dospělého člověka

Dovolená pro nás pohoda.Hvar jako takový je na jednu14denní dovolenou a pak už není co dál poznávat jelikož se to dá stihnou.Náš osobní názor.

Příště ale do Chorvatska bez cestovky!!!!

Katalogy jsou vždy nafoceny super ale pro nás byla realita přímo šok.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Sice celkem čisto ale to zařízení-za to by se musela stydět i ubytovna.Vybavení pokojů staré nejmíň 50 let,na pokoji jedna rozpadající se zásuvka,nefungující odtok ve vaně a rozpadající se židle na balkoně.Wifi co je u normálních hotelů jako samozřejmost zdarma je za poplatek a ještě recepční tvrdí že není zaručeno že na pokoji bude příjem.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Až na to že snídaně se daly po několika dnech předpovídat jelikož obsahovaly s minimální obměnou stejnou nabídku po celou dobu 14 denního pobytu.Káva nebyla káva ale nějaký odvar něčeho co se při doplnění mléka a cukru dalo vypít.Svačinky co byly jako light all se nedaly považovat za svačinku.Asi jsme měli smůlu na termín ale ze začátku byla na jídelníčku buchta ale nástupem Hr mládeže z nějakého kroužku se to změnilo na sušenky.Pak nastal problém jelikož se mládež nahrnula do místnosti a jako sarančata a všechno spásla.Čekat na obsluhu nemělo cenu protože rychlost nebyla jejich výsadou a to i při doplňování jídla u snídaně oběda i večeře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

vybavení katastrofa-personál recepce super-personál kuchyně v pohodě až na tu rychlost doplňování stravy která došla

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Za ty peníze a ještě s vlastní dopravou už nikdy více.Člověk se chybama učí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 45 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hvar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání