Napsat recenzi

Totální průšvih

Recenze hotelu Hotel Zámeček **** (Česko - Středočeský kraj - Poděbrady)

Hodnocení:
průměrně: 1,5/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2022
Přečteno: 84x
Recenze se líbila: 86 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu jsme si zaplatily (čtyři kamarádky) pobyt šitý na míru. Každá jsme si vybraly procedury dle svých požadavků a zvolily polopenzi. Popravdě nemám vlastně moc co pochválit, kromě paní pedikérky, která ovšem není zaměstnancem hotelu, jen si pronajímá prostory a služby přefakturovává.

Celý pobyt se nesl v duchu návratu do minulosti a to jak v úrovni služeb, tak i chováním zaměstnanců. Paní na recepci nás hned naladila, když jsme přijely. S otráveným výrazem řekla, že budeme muset počkat, než nás ubytuje, protože ještě neobědvala. Následovaly problémy s pokoji, protože jsme chtěly být ubytované blízko sebe, pokoje byly objednány v rámci jedné objednávky. Bohužel jsme samozřejmě dostaly pokoje každá na druhém konci hotelu. Jeden z pokojů ve staré části hotelu s pavučinami po stěnách a zažloutlými záclonami. Nakonec i přes značnou neochotu paní recepční se nám podařilo pokoj vyměnit, abychom byly alespoň ve stejné části hotelu.

Co se týká stravy, snídaně byly v pořádku, jen u jediného kávovaru pro všechny hosty se tvořily dlouhé fronty. Večeře tragédie. Z obsluhy musím pochválit milé a usměvavé Ukrajinky, ale zbytek stál za to - bez úsměvu a pokud jste se odvážil zmínit, že vám třeba chybí příbor, probodly vás pohledem a jedna slečna se nebála ani k otrávenému výrazu přidat peprnější výraz…

Nic však nemělo na procedury - všechny čtyři jsme měly společný parafín. Prostory podobné sklepení v nemocnici Na Bulovce, vyzdobené asi vším, co se nehodilo zaměstnancům hotelu doma, tak tam na nás čekala další naprdnutá zaměstnankyně, která bědovala, že ji někdo vypnul zahřívání a že už toho má dost, protože tam je od sedmi od rána. Vrcholem procedury bylo, když na ruce namočené v parafínu, nám dala sáčky a špinavé, kdysi dávno původně bílé návleky.

Já si zaplatila ještě anticeulitidní zábal asi za 850Kč. Jelikož jsem ho už absolvovala v jiném hotelu, mám srovnání. Tady mě paní pomatlala úplně celou, nikoliv jen problematické partie, což by teda asi nevadilo, kdyby se nejednalo o extrémně vodou rozředěný původní přípravek na zábal. Zabalila mě do igelitu a procedura skončila tím, že za dvacet minut přišla s tím, ať se osprchuju…

Víkend se jinak vydařil, Poděbrady jsou hezké město s možností krásných procházek. Hotel však kvalitou svých služeb je extrémně podprůměrný. Mohla bych se ještě rozepsat o dveřích pocákaných špínou na toaletě na pokoji, které by prostě stačilo při úklidu omýt a umyvadlo ve spodní části, která je však normálně viditelná, nebylo snad myté několik měsíců.

Za mě úroveň služeb v hotelu neodpovídá ani 2*, natož 4*. Je to fakt průšvih a manažer hotelu by měl dostat okamžitou výpověď…

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Nedostatečný úklid a různé úrovně pokojů za stejnou cenu.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Snídaně o.k., večeře nedoporučuji, raději si dojděte na jídlo ve městě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Viz popsáno v úvodu.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem  průměrně (1,5/5)

Prostě průšvih.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Středočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání