Napsat recenzi

Jednoduše zklamání

Recenze hotelu Wellness Hotel Vista **** (Česko - Pardubický kraj - Dolní Morava)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 587x
Recenze se líbila: 464 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 7

Na pobyt v hotelu Vista jsme se těšili, bohužel jsme byli víc zklamaní než nadšení. Hotel je pěkná moderní architektura, bohužel má to svoje nevýhody. V horkém červenci se snadno rozpálí a díky absenci klimatizace se stává pobyt na jinak pěkném pokoji utrpení. Nemůžete si pomoct zchladit pokoj ani večer, kdy je teplota vzduchu příznivá, protože do oken jdou velmi nepříjemné spaliny pravděpodobně z kotle na dřevoplyn. Takže o příjemném chladném a čistém vzduchu, kvůli kterému jsme hlavně přijeli, si můžete nechat zdát.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pěkný hotel, který má svoje vady, viz. úvodní shrnutí.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Strava byla druhá tragedie. Snídaně nebyly nic moc, ale dalo se vybrat. Příplatkové večeře - 320 Kč/ osobu a den byly strašné. Bez chuti, maso tvrdé, kolikrát jsem přemýšlel, jak je možné zkazit i šťouchané brambory. Navíc bez doplňování. Malé nerezové vaničky, které stačila vyjíst jedna rodina a byl konec. Kuchař ji místo doplnění zakryl a bylo hotovo. Kuchyně byla opravdu na úrovni hodně nepovedené školní jídelny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení hotelu co se týče wellness a fitnes bylo na dobré úrovni se zaměřením na děti, což bylo sympatické. Personál hotelu byl vstřícný, pokud jste nechtěli něco "navíc".

Lázeňské služby  průměrně (3,8/5)

Nevyužil jsem.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolí bylo krásné a velmi pozitivně hodnotím množství atrakcí blízko hotelu se zaměřením na děti.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Hezký hotel na krásném místě, který je bohužel znehodnocen zplodinami z kotle a ne moc dobrým jídlem. Další pobyt v něm rozhodně neplánuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Tomáš: DM - 28. 7. 2014 21:25

No je to hotel zaměřený spíš na image, kdo si chce užít Dolní moravy tak bydlí jinde. Za cenu Visty máš Welnees hotel v Zell am Zee ve stejné kvalitě....Objetivně je ale nutno uznat že dokud tam nebyla Vista tak byla DM zapadlý kout světa a skoro vše bylo nově vybudováno za dotace zároveň s ní..Lanovky, adrenalin centra, bobová dráha.... reagovat

Monika: Souhlas! - 31. 7. 2014 13:27

Naprostý souhlas, mluvíte mi z duše.... To jídlo je tam vážně hrozné! reagovat

Maxik: Souhlasim - 14. 5. 2015 22:04

Večeře za 350 na osobu dítě 190 pro čtyřčlennou rodinu 1080 bez nápojů fakt hrůza reagovat

Pepa Třebíč: plná spokojenost - 31. 8. 2017 13:47

Pobyt na hotelu Vista zcela k plné spokojenosti,perfektní jídlo, vzorná obsluha, přívětivé a velmi slušné chování veškerého personálu. Děti byly moc spokojeny a musel jsem slíbit, že sem pojedeme znovu. To jsem s radosti slíbil. klient Pepa pokoj 235 reagovat

Luděk: Re: plná spokojenost - 1. 9. 2017 7:13

Upřímně Vám zavidím. Tohle mě ve Vistě nepotkalo. reagovat

Luděk: Re: plná spokojenost - 1. 9. 2017 7:28

Upřímně Vám závidím. Tohle jsem ve Vistě nezažil. reagovat

Luděk: Závist - 1. 9. 2017 7:27

Upřímně Vám závidím. Tohle jsem ve Vistě nezažil. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pardubický kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání