Napsat recenzi

Vynikající pro pobyt s dětmi

Recenze hotelu Wellness Hotel Vista **** (Česko - Pardubický kraj - Dolní Morava)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 475x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Moderní, nový, stylový, čistý hotel v krásném prostředí, plně odpovídající, někdy až převyšující 4* standard. Hotel je naprosto bezkonkurenční co se týče vyžití pro děti. Vnitřní i venkovní aktivity, krásné prostředí, možnosti výletů. Hotel má takové zázemí, že nevíte, kam s dětmi dřív.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Krásné světlé pokoje, všechny s balkónem. Hotel byl otevřen v roce 2012 a nikde se neprojevuje tříletý chod. Žádné opotřebení, všechno působící jako zcela nové a perfektně čisté.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Snídaně a večeře formou bufetu. Snídaně obsahují vše, co by měly (různé druhy pečiva, různé druhy domácích másel, šunky, sýry, párky, vejce na několik způsobů, palačinky, musli, ovoce, zelenina...). U večeří výběr ze všech běžných druhů mas (drůbeží, vepřové,hovězí, ryby) a příloh (brambory, rýže, těstoviny). Sladké plněné knedlíky, zeleninové saláty. Nejedná se o zážitkovou gastronomii, ale vše je opravdu dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál mě překvapil na pohled průměrným věkem okolo 20 let. Všichni tito mladí lidé jsou milí, usměvaví a ochotní.

Lázeňské služby  průměrně (3,8/5)

Wellness na velmi slušné úrovni. I přes poměrně vysokou obsazenost hotelu se nám nestávalo, že bychom si šlapali s ostatními hosty po hlavách. Když jsem pravidelně kontrolovala stav v bazénu, našla jsem i prostor k tomu si pořádně zaplavat. Masáže nemohu hodnotit, nezkoušela jsem.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Krásné prostředí, lesy, možnosti výletů.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Bezchybná rodinná dovolená. Jediné, co bych za sebe nedoporučila je pobyt bez dětí (mladé bezdětné páry nebo naopak starší páry). I přesto, že hotelovým službám opravdu nemám co vytknout, romantický pobyt nebo klidný odpočinek bych si tu asi neužila. A to právě díky neustále štěstím výskajícím a pobíhajícím dětem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pardubický kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání