Napsat recenzi

Krásná slupka hotelu

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2017
Přečteno: 431x
Recenze se líbila: 306 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je na první pohled krásný, v krásném prostředí, ALE nesmíte se ubytovat.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Hotel má nádhernou polohu, ale to je bohužel všechno. Pokoje mají zastaralé vybavení, ale to by také nevadilo. Co nám vadilo opravdu hodně byl nepořádek na pokoji. v koupelně rozbité umyvadlo, závěs ve sprše samá plíseň, okna neviděla mytí hodně dlouho, byla téměř neprůhledná. Úklid po malování v minulosti neproběhl, všude jsou zbytky barvy( na zašlém koberci, oknech, rámech, zárubních). Ramínka ve skříních sice visí, ale jsou nepouživatelná. Židle rozvrzané, že jsme neměli odvahu se posadit a při tom by stačilo 10 min šikovného údržbáře.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Připláceli jsme si all inclusive na nápoje k večeři ( pivo, víno, nealko ) a to jsme udělali chybu. Výběr nápojů byl velmi omezen, tak že jsme si stejně pití museli platit. Např. jsme si objednali plzeňské pivo a byl nám doneseno pivo krakonoš se slovy, že jde o plzeňské. Po dlouhých dohadech číšník přiznal, že máme pravdu, ale že nemáme na požadované pivo nárok, protože máme již zaplacený all inclusive. Když jsme se dotazovali, proč toto není zmíněné v nápojovém lístku, bylo nám odpovězeno, že to není jejich povinnost. Tak nebylo možné objednat ani nealko pivo, atd.

Jídlo bylo průměrné, nápoje silně ředěné vodou ( džusy, horká čokoláda, atd )

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Zde je obrovská chyba, že není na hotelu provozní, který by dozoroval chod. Jednou v týdnu sem přijede majitel hotelu, který se zdrží pouze sporadicky a odjíždí. V celém hotelu vládne bezvládí ( toto jsou informace od jednoho ze zaměstnanců, kterému úroveň hotelu není příjemná ). Nepořádek na pokoji jsme pochopili při odjezdu, kdy se chystaly na úklid dvě pracovnice. V kbelíku měly asi 10 cm vody s kouskem ručníku s kterým prováděly úklid. Dále držely koště s namotaným zbytkem prostěradla, který byl mokrý a s tím přišly z vedlejšího pokoje, kde " vytíraly " do pokoje našeho. Žádný měnitelný mop, prostě všechno jedním kouskem namočeného utrženého hadru.

Spa v hotelu bylo pěkné, ale maličké. My jsme měli štěstí, že jsme tam byli v danou chvíli sami, tak jsme si ho užili. Zaplatili jsme si masáž a ta byla opravdu vynikající včetně velmi příjemné a ochotné masérky, té patří náš dík.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Nemohu hodnotit.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Za hotelem je nepořádek, ale před ním je krásné prostředí včetně výhledu do okolí.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Na pobyt v Hotelu Bílý hořec jsme se těšili a nechtěli jsme dát na negativní recenze předchozích hostů, ale teď víme, že jsme udělali chybu. Nespokojenost dávali najevo i ostatní hosté a proto se ptám, není to škoda, takto zazdít krásný hotel?? Neměl byste pane majiteli trošku přitvrdit?? Vždyť v těchto lokalitách je poměrně velká nezaměstnanost, nestálo by za to vyměnit stávající personál za lidi, které by tato práce bavila a vy byste se nemusel stydět za to, co provozujete ??

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání