Napsat recenzi

Relaxační víkendový pobyt

Recenze hotelu Lázně Hotel Vráž **** (Česko - Jihočeský kraj - Písek)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2021
Přečteno: 239x
Recenze se líbila: 99 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedním slovem hrůza.

Ubytování  průměrně (2/5)

Místo v hotelovém pokoji na zámku, tak jak je vyfoceno na web stránkách Lázní, jsme byli ubytování v Jubilejním pavilonu. Zde jsme byli v 1.patře v malém neútulném pokoji se silně zatuchle zapáchající zatuchlou koupelnou bez topení. Některé pokoje mají i společné záchody a sprchy na chodbě. Celým pavilonem se linula nepříjemná vůně těžko identifikovatelná. Do tohoto pavilonu vede dlouhá prosklená studená chodba, která je z jedné strany zaskládána květinam ia to i přesto, že je zde spoustu vozíčkářů, či na lidí s holemi a chodítkami, kterým se musíte vyhýbat. Polštáře a deky něco pamatují, polštář velmi tenký a nepohodlný. Ručníky zastaralé a zatuchlé. 1 ručník na celou dobu pobytu včetně procedur.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Snídaňový bufet standarní, Káva ale z várnice, v dnešní době bych ocenila Kávu zcela jiné kvality. Kvalitu obědů a večeří bych ohodnotila jako průměrnou školní jídelnu nebo závodní stravování z 90.let. Personál byl ochotný ale neprofesionální.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Vybavení zastaralé. Welness služby velmi podprůměrné, personál uhoněný, neusměvavý. Welness služby nelze ani jako welness nazývat. Jedná se o holé nemocniční prostředí. Mezi vanami jsou plenty nebo plexisklové stěny. Na terapiích jste mnohdy s cizími lidmi, i přesto, že jste na relaxačním pobytu s manželem. Minimální soukromí, čekáte na chodbě s ostatními lázeňskými klienty na řadu jak na porážku. Lázně nejsou určitě zařízené pro relax a welness pobyty, jde opravdu jen o zdravotnickou terapii pro věkovou skupinu 75+.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolí je ale milé, park je anglického typu, určitě láká k procházkám. My jsme však mnoho času neměli, jelikož naše procedury nebyly vůbec uzpůsobené párové relaxaci. Každý jsme měl proceduru v jiný čas a nebyla tak možnost mnoho času trávit společně.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Celkový dojem velmi chabý, velmi nás mrzí vynaložených peěz a jsme velice zklamaní a mladým párům pobyt vůbec nedoporučujeme. Zestárnete zde !!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání