Napsat recenzi

Hote Vráž - červenec

Recenze hotelu Lázně Hotel Vráž **** (Česko - Jihočeský kraj - Písek)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 57 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hezký exteriér, upravený park a vše uprostřed přírody.

Pokoje - různorodé, nelze se spoléhat na to, že dostanete nafocený zámecký pokoj.

Celkově si myslím, že je pobyt v tomto hotelu cenově nadhodnocený.

Ubytování  průměrně (2/5)

Nejprve mě uchvátil krásný výhled do zámeckého parku.

Pokoje ve 2. patře jsou menší, což by ani tak nevadilo. U našeho pokoje č. 132 byl ale už částečně snížený strop, takže pokoj byl dost temný, menší okno, které aby se úplně otevřelo/zavřelo, tak se muselo do dřepu nebo do kleku, aby se zahákly za kovové úchyty ve spodní části okna.

Na sociálním zařízení a v předsíňce byl cítit zápach jednak z kuchyně a i jiný, možná to bylo společnou větrací šachtou, která sousedila s naším pokojem. Starší vybavení a sprcha umístěná tak nahoře, že jsem ji sundavala jen ve stoje na špičkách, to už jsou jenom drobnosti.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Snídaňový bufet byl pravidelně doplňován. Večeře už hodnotím jako průměrné, někdy bylo jídlo dobré, jindy méně. Bohužel saláty už po 18 hodině většinou nebyly (max. zbytek jednoho), protože večeře začínaly už v 17 hodin.

Takže mně trochu vadily brzké večeře, ale v souvislosti s včasnými snídaněmi od 7 hodin pro pacienty, to asi nejde jinak zorganizovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Personál - recepční - nebyly příliš přívětivé, chovaly se dost rezervovaně. Uvítala bych více vstřícnosti a příjemného vystupování vůči hostům.

Naopak servírky byly rychlé, číšník velmi sympatický i vtipný, milá paní manažerka (vedoucí), která pravidelně doplňovala snídaňový bufet a navíc vypadala velmi reprezentativně.

Velmi pozitivně musím ohodnotit vystupování pana ředitele, který každého zdvořile a s milým úsměvem pozdravil a dával tak hostům pocit, že jsou tam opravdu vítáni.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Krásný park a v okolí lesy a hezká příroda. Možnost procházky nejenom v parku, ale i cestou podél krásných břízek do nedalekého lesa.

Pro toho, kdo by očekával možnost a potřebu nějakého občasného nákupu, tak bohužel nejbližší krámek je tuším 4 km, takže jedině zajet do Písku autem.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Krásný zámecký hotel v hezkém, klidném prostředí.

Bohužel - zklamalo mě ubytování ( očekávala jsem pokoj podobný nafoceným na Internetu, což by potom také odpovídalo ceně za pobyt).

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání