Napsat recenzi

Nádherná dovolená v nádherné zemi

Recenze hotelu Zlatna Obala Hotel *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 138x
Recenze se líbila: 450 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pro skromné lidi - nádherná dovolená ve všech směrech. Lidé žijící v Montenegru mají jen trochu jinou mentalitu, překvapila mě zejména absence odpadkových košů nejen ve městě Sutomore ale prakticky všude v Černé Hoře, což má za následek množství odpadků pohozených v tak okouzlující přírodě, což je škoda (to neplatí o komplexu Zlatna obala, tam bylo vždy naprosto čisto) ..Přecitlivělí lidé píšící sem urejpané poznámky by si měli uvědomit že poměr ceny a kvality byl naprosto přesný. Pokud jste nebyli spokojeni příště si hold budete muset sáhnout hlouběji do kapsy :-)

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Skromné, avšak pro lidi, kteří si jedou na dovolenou užít sluníčka, moře a krás Černé Hory naprosto dostačující. Všude čisto, denně výměna ručníků a úklid. Starší vybavení, ale mě osobně to absolutně nevadilo, jedu si na dovolenou užít a né bydlet, od toho mám přeci svůj domov, dle svých představ, na přespaní perfektní. Žádný luxus, ale vzhledem k cené ideální :-) Velkým plusem je nádherná příroda do které je komplex zasazen, to je opravdu oáza pro oči :-)

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Jednotvárná..Ale najedli jsme se většinou dobře. Žádné zažívací problémy teda nenastaly a pokud jsme chtěli nějaký gurmánský zážitek zašli jsme do místních restaurací, kterých je v Sutomore nezpočet na nějaký dobrý oběd. :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Jeli jsme od cestovní kanceláře Kovotour a to jak se o nás místní delegáti starali bylo opravdu perfektní. Dlouho sem nezažila takovou ochotu a přívětivost. V tomto směru jen samá chvála!! Naprosto super!:)

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Nádhera!! Pláž pod komplexem menší, byly jsme párkrát jinak jsme cestovali kde se dalo, další pláže v Sutomore totiž rozhodně stojí za zhlédnutí! Voda čistá, v stup do vody pozvolný, převážně kamenitá pláž, ale to vyřešily boty do vody.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Kousek od komplexu promenáda s obrovským množství diskoték, barů, restaurací a nejrůznějších obchůdku, ideální spíše pro mladé lidi, v noci to tu opravdu žije, do 1 hodiny je slyšet hluk z diskoték, ale jak říkám, mladí lidé s tím většinou nemají problém - spíše naopak, nuda zde není :-) Parádní byl i výlet do Budvy či Baru vzdálený pár km od Sutomore.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Krásná dovolená, kam bych se znovu s chutí vrátila, a rozhodně doporučila lidem, kteří si chtějí užít především samotného Montenegra a neřeší každé škobrtnutí ať už ze strany personálu, ubytování či stravy, protože kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 40
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání