Napsat recenzi

Pěkná dovolená

Recenze hotelu Zlatna Obala Hotel *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 96x
Recenze se líbila: 498 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dá se tam užít pěkná dovolená, ale výhrady určitě mám.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Pokoje jsou staré, koupelna taky něco pamatuje, ale vše funkční, lednice je super. Každý den výměna ručníků.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Strava naprosto jednotvárná, každý den k snídani to samé - sýr byl výborný, džem (někdy i máslo!), jinak salámy a párky - to každému nevyhovuje - a zelí. Večeře: omáčky měly stále stejnou chuť - každý den mleté maso v jiné formě, 2x ryby, 3x kuře, občas vepřové maso - a zase zelí. Rajčata jsme viděli 3x za celý týden, 2x meloun, jinak žádná zelenina ani ovoce.. Stále vařený hrách, dušená mrkev nebo vařená kukuřice - to nebylo špatné. K večeři byla k dispozici kohoutková voda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál celkem vstřícný i ochotný.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž u hotelu nevypadala lákavě, vyplavená uschlá tráva, ne zrovna vhodné pro děti - trocha písku mezi šutrama. Ta "lepší" místa neustále obsazená (ručníky si tam lidi nechávají i přes noc, aby o ta místa nepřišli). Chodili jsme na okolní malé pláže, které byly naprosto čisté, krásné oblázky, bezchybně čisté a teplé moře.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Všude zeleň, palmy, oleandry - pěkné. Komplex je ve svahu, takže schody tam jsou, ale když si vyberete optimální cestu a neběháte bezhlavě nahoru a dolů, není to tak hrozné. Pro méně pohyblivé to není moc vhodné. Ze Sutomore je v noci slyšet hlasitou hudbu, ale nám to nevadilo.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Delegáti se starali, to se jen tak nevidí. Stále usměvavá Marina vždy poradila. Na animační programy nemusí chodit, komu se to zdá trapné..ale animátorky se snažily. Celkový dojem - spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 40
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání