Napsat recenzi

Asi byli někde jinde

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 827x
Recenze se líbila: 667 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Černá Hora je nádherná země a stojí za to ji vidět. Koncem srpna jsme strávili 14ti denní dovolenou v hotelu Korali. Po přečtení recenzí, které se před naším odjezdem objevily, jsem měla hrůzu z toho, do čeho jedu, ale v Kovotouru mě ujistili, že se nemám čeho bát, neboť je to velmi oblíbený hotel. Bohužel, těm negativním recenzím musím dát částečně za pravdu.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování jsme měli naštěstí v zrekonstruované části hotelu, takže to šlo, i když jeden den se nám objevili ve sprchovém koutě švábi, jak už někdo psal v dřívější recenzi. Ale jen jednou. Výhled ze všech pokojů je na moře, takže spokojenost. Po celý první týden nám uklízečka pouze vysypala koše a doplnila toaletní papír, ručníky vyměnila jednou a osušky vůbec. Po týdnu jsme požádali o převlečení postelí a výměnu ručníku a druhý týden nám už ručníky měnila a dokonce i vytírala. Jeden obstarožní výtah, který se občas zasekl.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Měli jsme all inclusive. Strava byla velmi chutná, ale o all inclusive se nedá mluvit. Výběr nápojů velmi omezený, postmix, červené víno, pivo a rakije, káva, čaj od 10 hodin do 22 hodin pouze u okénka na terase, takže když jste si chtěli dát pití k obědu či k večeři, museli jste pro něj do okénka na terasu. Velmi mi vadilo, že jsem si po snídaní nemohla vzít kafe, vodu ani nic jiného na terasu, protože se nic nesmělo vynášet z restaurace, takže můj dovolenkový rituál, po snídani relax s kávou a cigaretou na terase, to nešlo. Ještě se mi to nikde nestalo. Hlídali to tam jako psi. Dále mi vadily dlouhé fronty u večeře a přitom by stačilo přidat jeden výdejní stůl nebo otevřít ten stávající z obou stran. Co se týká odpoledních snacků, tak opravdu na celý hotel jedn kelímek s tyčinkami, jeden s brambůrkami. Bohužel jsme od čtvrtého dne trpěli střevními problémy až do odjezdu a s námi minimálně půlka hotelu, nevím z čeho, začala jsem si kupovat balenou vodu a nic jiného jsem nepila, ale nepomohlo to.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Animační programy nic moc. Musím říci, že animátor Denis se moc nesnažil. Tuto funkci by měl dělat někdo, kdo je trochu exibicionista a strhne lidi. Tady se většinou promítaly filmy. Jinak na hotelu byly jenom jedny záchody, které zavřeli v děvět večer, takže kdo seděl na terase a potřeboval na WC, musel na pokoj.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž a moře mě zklamali nejvíc. Na pláži bordel, všude nedopalky z cigaret, papírky, kondomy apod. Nebyly popelníky a já jsem asi byla jediná, která chodila přes pláž házet nedopalky do koše. Neuklízeli to. Moře dopoledne krásné, čisté, kolem poledne nastával přiliv, který část bordelu z pláže spláchl do moře a také z moře většinou připlaval nějaký s prominutím sajrat, voda pěnila, jako by to byly splašky. Odpoledne jsem do vody nechodila, nechtělo se mi plavat v odpadcích, i když většina lidí se v tom koupala.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel byl hned u pláže, před ním malá promenáda s obchůdky a restauracemi. Díky bohu už byla v noci jenom jedna hlučná diskotéka, která rušila spaní, ale nedovedu si to představit v plné sezóně, to je tam prý velký hluk. Jinak má hotel velmi dobré umístění, je uprostřed sutomorské pláže.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Černá Hora je opravdu krásná země. Měli jsme dva výlety a na jeden den půjčené auto, takže jse ji viděli skoro celou a jsem za to velmi ráda. Ale už se sem asi nevrátím. Jinak doporučuji, nejezděte do tohoto hotelu, majitel je hodně velký laik, který nemá ani ponětí o tom, jak to jinde funguje a je mu úplně jedno, jak se tam lidé cítí, razí názor, že když nepřijedou tihle, přijedou jiní. Byl to pravdu první hotel, ve kterém jsem se cítila tak, že vlastě mohu být ráda, že jsem tam, ne jako host. Vzhledem k tomu, že už jsem toho dost procestovala, tak mohu srovnávat. Fakt se tam může líbit jenom někomu, kdo nic jiného nepoznal.

Velkým plusem je ovšem delegátka paní Kostková, to je sluníčko celé dovolené.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání