Napsat recenzi

Korali ALL INCLUSIVE Club - velmi příjemné překvapení

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 2 368x
Recenze se líbila: 650 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Před odletem jsme si se sestrou přečetly mnoho recenzí a nabyly jsme dojmu, že musíme jít zájezd okamžitě zrušit a raději zůstat v bezpečí domova. Naštěstí jsme tak neučinily. Hotel Korali nás velmi překvapil a nezaznamenaly jsme nic z toho, co tady ostatní recenzenti haní nebo na co si stěžují. Hotel, personál ani okolí si takové recenze nezaslouží, urýpaní a rozmazlení Češi jen zbytečně děsí a odradí potencionální klienty. Pokud si člověk uvědomí, do jaké země jede a jakou má tato země historii, musí počítat s tím, že podmínky jsou zde na trochu jiné úrovni než třeba v Egyptě, Tunisu nebo Řecku. Proto také nemůže být nikdo překvapen, že mu neservírují jídlo na "zlatých podnosech" apod.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel jako takový má 2*. Pokoje jsou nově zrekonstruované-nový nábytek v pokoji, skříně, matrace. Koupelna je staršího data, ovšem svůj účel splní. Stejně tak, jako pokojíček s balkónem, individuálně ovladatelnou klimatizací, TV a miniledničkou. Kdo se nejede na dovolenou válet v posteli a přepínat programy na TV bude určitě spokojen, na přespání akorát. Na úklid si nemůžeme stěžovat, uklízečky byly milé, usměvavé, 2x týdně vyměnily ručníky, toaletní papír doplňovaly denně. 1x sice vytřely stylem, že rohy nebo prostor pod postelí je moc nezajímal, ale za týden to bohatě stačilo. Rozumný člověk si do pokoje nenanese tunu písku z pláže :) v areálu hotelu (kousek od vchodu na pláž) se totiž nachází kohoutek s vodou, kde se dají pohodlně opláchnout jak nohy, tak i boty od písku. Personál byl milý a usměvavý, vždy ochotný.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Výborná. Snídaně-teplý i studený pult. Vybral si snad každý- denně pečivo, něco na způsob Nutelly, 3 druhy marmelád, med, 3 druhy müsli a cereálií (k tomu mléko nebo bílý jogurt), meloun, tavený sýr, paštiky, párky, vejce-na tvrdo, omeleta i volská oka, klobásy, 4 druhy salámů, plátkový sýr, zelenina... Obědy-opět denně 3 druhy masa, zelenina-salátová okurka na kolečka, rajčata (poctivá, ne bez chuti jako na pultech supermarketů v ČR), zelí a hlávkový salát, někdy i míchaný salát dochucený octem a cibulí, těstoviny (jako suché k použití jako příloha, nebo s nějakou omáčkou), rýže, brambory, teplá zelenina, dezerty... Večeře-opět 3 druhy masa, ryby, těstoviny, brambory, rýže, zelenina, meloun, jablka, nektarinky, jako dezerty 3-4 druhy zákusků, které obměňovali, oplatky a jiné cukrovinky atd. Skladba byla velmi podobná obědům, a to nejspíš z toho důvodu, že převážná většina klientů má na Korali polopenzi, tak aby se najedli. Ze stejného důvodu se také při večeři tvořily trochu fronty na teplé jídlo, ale vše se dá vydržet a kapacita jídelny je dostačující. Takže se nemusíte bát, že když chvíli postojíte ve frontě, nebudete si mít pak kam sednout. Na obědě potkáte pouze klienty, kteří mají all inclusive, takže se bez problémů v klidu najíte. Nápoje ke snídani-několik druhů káv, několik druhů čajů (ale ovocný chybí), horká čokoláda, džusy i čistá voda, k cereáliím je možné nalít si mléko z konvičky. Nápoje u oběda a večeře - v jídelně je možné načepovat si pouze vodu, ale v okýnku all inclusive, které se nachází na terase je možné načepovat si cokoli z nabídky a přinést si to do jídelny. Od 10 do 22 hod tedy můžete dostat - nealko (džusy, místní postmix - cola, fanta, cherry), pivo, víno, rakije, čistá voda a na požádání vám také ochotně uvaří kávu (i s mlékem) nebo čaj. Od oběda do večeře je možné na terase dostat malý snack, který se skládá z křupek, chipsů a tyčinek. I personál v jídelně byl velmi milý, vždy se zeptali, zda mohou sklidit špinavé nádobí ze stolu nebo zda budete ještě jíst.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel nabízí pouze zdarma wifi na recepci a trezor. Nic z toho jsme však nevyužily. Služby CK jsou v tomto ohledu lepší. Korali se řadí mezi tzv. klubové hotely a proto nebylo nouze o každodenní programy. CK nabízí hlídaní dětí, fitness cvičení, aqua-aerobik, zumbu, sportovní hry na hřisti vedle hotelu-fotbal, volejbal. Nebyla nouze ani o večerní programy- černohorský večer, promítání filmů, karaoke, taneční večer apod. Zkrátka každý den se něco dělo, kdo chtěl, zábavu si vždycky našel. Animátor Denis spolu se skvělou delegátkou Marinou a jejím manželem se nám snažili pobyt všemožně zpříjemnit a to se jim, myslíme, podařilo.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž s hrubým pískem se nachází hned u hotelu, odděluje ji pouze promenáda. Hotel má pronajatou část, kde plážový servis (2lehátka a slunečník) stojí 4eura na den. Je pravda, že pláž je trochu špinavější-povalují se tam nedopalky od cigaret a sem tam i nějaké smetí, ale to vše si dělají lidé sami. Na každé části se totiž nachází odpadkové koše, ale pohodlnější je samozřejmě hodit pet lahev 2m od sebe než udělat 5 kroků ke koši... Nachází se zde také sprchy se sladkou vodou a plážové bary, které ale nejsou součástí all inclusive. Moře bylo o něco studenější než obvykle, ale čisté, bez smetí nebo chaluh. Doporučily bychom boty do vody pro pohodlnější vstup. Na pláži najdete i diskotéky, které hrají do 1hod do rána, ale na hotelu je bylo slyšet jen nepatrně, v žádném případě to nerušilo spánek nebo něco podobného.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Černá Hora je velmi pěkné místo, kde se setkáte s kontrastem vysokých hor na jedné straně a krásného moře na straně druhé. Dle našeho názoru si zde přijde na své každý, jak rodiny s dětmi, mladí lidé, ale i senioři. V našem turnusu jsme se setkaly se všemi věkovými kategoriemi a nezaznamenaly jsme nějaký větší konflikt. Určitě bychom tento hotel bez váhání doporučily všem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání