Napsat recenzi

super i pro náročné

Recenze hotelu Marina Royal Palace Duni Royal Resort ***** (Bulharsko - Sozopol - Djuni)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 48 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 1
  • pohled Royal pohled Royal
  • sladké sladké
  • podvečer podvečer
  • původní přistýlka původní přistýlka
  • přistýlka přistýlka
  • výhled z balkonu výhled z balkonu

za 20 let cestování rozhodně jeden z nejlepších co jsme byli, jsme náročná klientela, vybíráme podle recenzí, ale tohle nás opravdu nadchlo. Velkým překvapením byla absence večeře po příjezdu ( 22.30) - v takovémto hotelu bych očekávala možnost lehkého jídla. Ohromný areál se schody ,spousta možností občerstvení a zábavy, mimo civilizaci, vhodný pro rodiny i starší - díky tomu nebyly přítomny hlučné party mladých.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

jednoduše zařízené, ale čisté , prostorné pokoje, každodenní úklid, výměna povlečení , ručníků, nakonec jsme si nechali uklízet obden. Syn dostal obyčejnou přistýlku na rozkládacím gauči, proto jsme mu slaboučkou matraci sundali na zem,aby to měl pohodlnější. když jsme přišli od moře, matrace byla pryč a místo ní opravdová vysoká matrace - přistýlka- bez našeho urgování to vyřešila uklízečka. Kdyby nebyly během dvou dnů na pokoji tři opravdu obr pavouci, tak asi není kromě chybějícího větráku v koupelně co vytknout

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

luxus, opravdu největší výběr, co jsme kde měli, musel si rozhodně vybrat každý. Žádné jednostranně dochucené, vše bylo výborně kořeněné, málo slané, vhodné i pro děti, ovoce, zelenina, ,všechny druhy mas, sladké, polévky, zálivky, cereálie, pro vegetariány, dokonce koutek se sunary a přesnídávky. Pití od všeho něco, možnost vzít si z lednice lahev vody, alko,nealko,vína, šampáňo, míchané drinky, jen co skončila snídaně, otevírali snackbary na několika místech, rozhodně nikdo hladem netrpěl

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

plně odpovídající 5 hvězdám, bazény, servis, ručníky, jídlo

personál usměvavý, ochotný

spousta využití volného času ( masáže super), cvičení, dětský koutek, tobogány( bez čekání)

u bazénu mohlo být více lehátek

Pláž a moře  průměrně (3/5)

pozvolný vstup do moře vhodný pro děti i starší, na pláži spousta lehátek. Dva dny byly řasy (ty hotel neovlivní), je to chráněná zátoka, mělčina, byly medůzky ale nic nedělaly, v dáli byly vlny, takže si vybral každý, sprchy na každém rohu, WC - udržovaná, uklízená,pravidelně vynášené koše. Spousta racků, kteří jdou po jídle - ale za to si můžou lidé sami - nechávají zbytky u lehátek

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

samostatně stojící komplex, kdo chce do civilizace, musí se přesunout do města

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

určitě bych sem chtěla ještě jednou

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Luboš: K HOTELU MARINA ROYAL PALACE - 21. 9. 2023 17:24

Naše zkušenost z konce srpna 2023 je mnohem blíže recenzi HRŮZA, DĚS A BĚS (viz rovněž zde). Tento hotel by neměly cestovní kancelaře vůbec nabízet (natož jako 5* na pláži) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sozopol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání