Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Marina Royal Palace Duni Royal Resort ***** (Bulharsko - Sozopol - Djuni)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 440x
Recenze se líbila: 421 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

pohodová dovolená, s krásným ubytováním a průměrným jídlem

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Krásnější pokoj jsme ještě neměli, ale ještě se mi nestalo, že bych musela dávat použitý toaletní papír stranou a v tolika hvězdičkovém hotelu.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Průměr, na to, jaké jsem četla recenze nic moc. Vybere si každý, i když to u mě byly z velké části těstoviny. Mají výběr ovoce, zákusků, vynikající polévky a drinky. Snídaně klasika s možností dát si čerstvou omeletu či vajíčko a lívance. Obědy slabší, chodili jsme do dolního hotelu, mohli jste tam i v spořejším oblečení, měli tam lepší rozdělení stolů s jídly (nemuseli jste stát takové fronty) a i pizzu. Večeře slabší samé jejich směsi a víno, ze kterého pálila žáha.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení hotelu hezké, uklízení pokojů na vysoké úrovni, velká spokojenost, jen to uklízení stolů a obsluha, hlavně ráno katastrofa. Tak dvakrát za celý pobyt jsme si sedli k čistému a prázdnému stolu u snídaně, obědy a večeře byly lepší.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Tady bylo pro všechny něco, jak mělká, tak hluboká místa k plavání. Spousta krásných mušlí, trocha medúz a hodně bulharských štípanic (něco jako delší škvor - trochu kouše, ale nic víc). Krásné procházky a hezké koupání.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Jelikož je to komplex se vším, super pro děti i dospělé se zábavou.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Hezká a klidná dovolená, od stravování bych očekávala víc.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Luboš: K HOTELU MARINA ROYAL PALACE - 21. 9. 2023 17:19

V roce 2015 to snad byla pravda, dnes by tento hotel neměly cestovní kancelaře vůbec nabízet (natož jako 5* na pláži) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sozopol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání