Napsat recenzi

Týden u moře

Recenze hotelu Kavkaz Golden Dune Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 637x
Recenze se líbila: 436 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Vchod do restaurace Vchod do restaurace
  • Recepce Recepce
  • Východ z hotelu Východ z hotelu
  • Lávka přes duny k pláži Lávka přes duny k pláži
  • Pohled od lávky na duny Pohled od lávky na duny
  • Pláž z moře Pláž z moře
  • Z balkonu výhled na moře Z balkonu výhled na moře
  • Bazén Bazén

Krásné prostředí, blízko pláže, klid, pohoda,...

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pro nenáročné lidi. Pokoj prostorný, čistý, denní úklid, jen bohužel výhled na protější hotel, kde hlučnost klimatizací byla docela vysoká.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Výborná, kdo má rád zeleninu na mnoho způsobů si může pochutnat. Já bohužel zeleninu moc nemusím, tak jsem měla strach, jestli se najím, ale výběr byl vždy velký i jídlech bez zeleniny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál byl v normálu, jeden pan číšník, nebo spíše co uklízel talíře, by se nemusel stydět vzhledem ke svému věku pracovat ve špičkové restauraci. Mohl mít i po sedmdesátce, ale s takovým elánem sbíral talíře, málem u toho i tančil. Vždy jsme se těšili, že bude sbírat právě u našeho stolu. Sportovní vyžití jen co nabízela pláž, ale my jsme ji nepotřebovali, náš syn 8 let si vystačil na pláži. Kdo se chtěl bavit i večer, blízko bylo centrum s mnoha a mnoha obchůdky.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž blízko, mnoho lidí, ale s tím se musí na Slunečném pobřeží počítat. Vždy jsme si ale našli své místečko. Slunečník jsme nevyužili, lepší je si ho koupit ve stánku a nosit sebou, protože na jeden den slunečník a lehátka vyšli toli jako koupení. Moře čisté, ke konci pobytu více chaluh, vstup do moře pozvolný, super vlny, skákání do vln byla naše každodenní činnost, ale nestěžujeme si, paráda.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Člověk musí počítat, že jeden do Bulharska. Čistota zdejším lidem docela chybí. Obchody nadosah, procházky kolem nekonečně mnoha obchodů. Nejkrásnější procházka je ve starém Nessebaru, který je normální chůzí tak 40 minut, ale jezdí vláček přímo od hotelu, s přesedáním u hotelu Kotva. Krásná projížďka.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkový dojem super, dovolená plná nostalgie, protože jsme do Bulhraska si všichni jezdili jako děti. Některá místa i po 30ti letech zůstala stejná, některá chátrají, ale docela hodně se staví nové.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání