Napsat recenzi

dovolená hotel Kavkaz Golden Dune

Recenze hotelu Kavkaz Golden Dune Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 353x
Recenze se líbila: 308 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Celkove shrnuti:

Jedinym ale vyraznym kladem byl klid po 20te hodine az do rana, zadna hlasita hudba, diskoteky v okoli, hulakajici hoste atd. Pokoj sme meli s vyhledem na bazen, mohli sme mit taky nad kuchyni a dychat cely cas vypary z vareni a pritom poslouchat vsemozne zvuky az do noci :-), takze jsme dopadli pomerne dobre. Jinak 4tou hvezdu si majitele dali asi sami a pozoooor - jidelna ma jenom 3 hvezdy! Takze pokud ocekavate plne all inclusive, zapomente. Apropoux: informace od cestovek jsou v lecčem nepravdive a zavadejici a vrchol vseho je to, ze CK uvadi vsude, ze pobyt trva 8 dni, pritom ve skutecnosti je to jen 7 dni a i to po secteni casti dne po prijezdu do hotelu a naopak pri odjezdu, takze v realu jste u more jen 6 celych dni a pak podle toho, kdy prijedete ten zbytek.

Takze podtrzeno a secteno - uz nikdy vic tenhle hotel a ani Slunecne pobrezi, vysvetleni uvedeno niz :-)

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Hotel:

Hotel z dob hlubokeho socializmu, 4 patra, ovsem zrenovovany. Vsude cisto a uklizeno. V nasem pokoji mela podlaha studenou dlazbu, oproti pres chodbu treba meli koberec (zrejme pri renovaci dosel material :-)). Lednice se zapinala pouze pri aktivaci kartou od pokoje, takze prakticky byla k nicemu. V umyvadle byl nefunkcni uzaver odtoku vody, jinak cisto, bez plisni a uklid nam udelali az jakmile sme dali na kliku zvenci oznaceni, coz nam ale plne vyhovovalo. Proste udelali to az kdyz ste pozadali, jinak sme meli klid a soukromi. Proklamovana TV na pokoji mela analogovou pripojku s asi 15 programy, vesmes bulharskymi a asi 3 nemecke, jeden polskej a vsechno nekvalitni, se zrnenim. Zadny cesky ani anglicky kanal, a uz vubec zadny kabelovy signal, jak se pise na servrech CK!. Ocekavali sme alespon vsude povoleny kanal CT24 - takze kdyby se v CR neco semlelo, my nic nevime :-). Klimatizace fungovala v poradku. Vytahy fungovali docela zvlastne - napr. jsme nastoupili treba ve 2em patre, stlacili prizemi a ocitli se v nejvyssim patre a nikde nikdo :-) U bazenu hotela nebylo zadne wc, muselo se chodit pres vstupni halu mokry a v plavkach. V celem hotelu zadna moznost piti z bareloveho stojanu nebo napojoveho automatu!!! - tedy pokazde nutnost pozadat na baru, pokud byl ovsem otevreny. Bazen pomerne maly, vsude max. 1,4 m hloubka, coz je opravdu nevyhovujici, pro deti zadne skluzavky, jen maly bazenek pro ty nejmensi :-) Opet u bazenoveho baru zadny automat na napoje, takze pokazde žádat a maly plastovy kelimek. Produkce plastoveho odpadu v tomto hotelu byl obrovsky a to denno-denne.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Strava:

Vcelku uchazejici, v druhe pulce pobytu dokonce byla par krat i vynikajici, ovsem pomerne nevyrazna a neslana. To, ze ma jidelna s kuchyni jen 3 hvezdy jsme zjistili az ke konci pobytu, takze se tim vse vysvetlilo a opet zase CK zavadela. Myslim, ze oba jsme nenarocni stravnici ale po 4 dnech uz jsme nevedeli, co si dat. Ovsem vzhledem ke 3 hvezdam bylo jidlo celkem v poradku i kdyz se dokola opakovalo a menilo jen vyjimecne. Dopoledni svacina se nepodavala vubec (opet velice zvlastni all inclusive), odpoledni pak spocivala v asi 8 druzich susenek, z toho byly s nejakou chuti pouze dva, ostatni prakticky jako igelit, ovsem zmrzlina byla vynikajici, smetanova a kazdej den jina prichut. dalsi pikoska byly čaje - krome jednoho, ostatni po zaliti nevykazovali ani nejmensi znamku se nejak vyluhovat, obarvit horkou vodu a pred zalitim nijak nevoneli (proste jako vysusene drevene piliny:-)) Mozna to ale bylo tim, ze voda na zaliti nebyla dostatecne horka! Pak treba jogurt byla jenom nejaka odtucnena masa temer bez chuti a zredena patricne mlekem, ovoce velice malo, chybely uplne studene zeleninove salaty krome šopského dokola celej pobyt, hranolky byly totalne tvrde a vysusene, jakoby byly udelane z predesleho dne, jednou nasla partnerka na chlebu pliseň, no a tak :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

PERSONÁL MLUVIL POUZE RUSKY A BULHARSKY....otrávený,pozdrav to neexistovalo...

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Plaz:

Plaz cista, bez odpadku a špaků, byla vzdalena asi 3 minuty klidnou chuzi po drevenych prknech, takze jsme se nemuseli brodit po horkem pisku. Cena 10 leva za jedno lehatko a 10 leva za jeden slunecnik, takze jsme ve meste koupili jeden slunecnik za 10 leva a meli ho celej pobyt :-) zapichli ho do pisku a lezeli ve free zone na hotelovych rucnikach. Na plazi zadne sprchy nebyly, tobogany, skluzavky nebo cokoliv jineho take ne. Na okraji nasi casti plaze bylo akorat stare zrezavele a nefunkcni molo :-) Breh se velice pomalu svazoval a vetsinu pobytu byla na vezich zluta vlajka a nebezpeci podemylani brehu. Pisek byl pomerne zivej a silne vlny jej podemylali a vytvareli jámy. V mori ke konci pobytu bylo mnozstvi řas a jinych naplavenin, takze plavani nebo dokonce potapeni nebylo mozne, stejne by nebylo nic videt :-) Ale velke vlny byly na vyblbnuti paradni. A jedna perlicka na zaver: plavali tam takove male asi 1-2 cm dlouhe pijavičky, ktere se vam prisáli na kůži a v ten moment jste pocítili mírné štipkání, mozna to byly nejake morske slimaky, nevim. :-O

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

ČISTO,KLID

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

žádná sláva,do tohoto hotelu již NIKDY!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

michal sch: k čemu TV na dovolené - 16. 7. 2017 13:20

Proč, proboha všem chybí na dovolené české TV programy... snad dovolená je od toho, aby si člověk odpočinul od informací a balastu, co denně slyší v médiích doma. Ale jinak zajímavá recenze :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání