Napsat recenzi

Klidný,příjemný hotel?

Recenze hotelu Hotel Paraizo Park *** (Bulharsko - Obzor - Obzor)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 322x
Recenze se líbila: 514 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Od rána huláká hudba z restaurace do pozdních nočních hodin,snídaně stále stejné,stále menší výběr,obsluha pomalá,nepružná,špatná komunikace s personálem,přesto,že nekuřácký hotel,tak Vám od rána personál hulí pod okny-nelze vyvětrat,teplá voda do sprchy pouze večer..do tohoto hotelu už nikdy! Samotná část Obzor ale velmi pěkná,vyžití pro děti,krásný park,atrakce,promenáda...

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Velmi jednoduše zařízené pidipokojíčky,kde si sotva vyhnete!

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

mohli by se více snažit-upravit jídelní lístek,aby i český člověk věděl,co jídlo obsahuje.Majitelka rozumí i mluví česky,ale až na místě Vás upozorní,že nesmíte vzít žádné jídlo na pokoj! Sušenky a drobné občerstvení pro dítě jsem měla schované,jinak by mi ho vyhodili!!

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře krásné,čisté,pláže dlouhé,široké,místy upravované.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Super

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Moře a městečko Obzor krásné,jinak bída.Škoda.Myslím,že by šlo mnohé vylepšit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

coro: Odessos - 1. 8. 2013 12:09

Jako je pravda, že hudba u bazénu hraje od rána do večera, ale že by řvala je čirý nesmysl. Navíc Čechy ubytovávají až do zadních pokojů, v těch přímo u bazénu jsou ubytováni Rusáci a rodina majitele. Personál je maximálně ochotný a nikde jsem neviděl pohodovější lidi. Zkrátka Bulhaři. Snídaně jsou typickej švéd a pokud můžu srovnat, tak si nezadají s žádnou 4*. Čaj, kafe, palačinky, melouny (vždy!), marmeláda, med, máslo, sýry, párky, míchaná vajíčka, zkrátka klasika, jako všude jinde. Tady se navíc v jednom okamžiku stravuje málo lidí (max. 15) a číšník to imrvére doplňuje. Majitel to někdy osobně okoukne a zkritizuje personál, že to není srovnaný apod. Snídaním bych tady rozhodně nic nevytýkal, protože když si vybavím fronty a vyžraný várnice v obr hotelích, tak Odessos z toho vychází totálně vítězně. Navíc tady stačí otevřít hubu a říct si co vám schází. Personál rozumí hlavně rusky, anglicky tady mluví hodně málo. Ale domluvit se dá, protože mají zájem se domluvit. Mnohem horší je jídlo z hotelové restaurace, protože vaří takovou mezinárodní mix kuchyni a to dost odvážně. Navíc ceny v hotelové restauraci jsou tak o 25% vyšší, než ve městě. Velkej průšvih je, že hotelová restaurace nenabízí menu!!! Ale najíst se dá všude po okolí. Co se týče nošení jídla na pokoje, tak opravdu panuje zákaz. Ale jako písemnej:) V praxi vám nikdo neřekne půl slova, když taháte na pokoj igeltky z místního intersparu. Ono je logický, že děcka musí něco jíst pořád a taky pití se musí nanosit. Z vodovodu tady snad nikdo nepije i když voda má být údajně pitná. Odessos má ale i obrovský mínusy: matrace - hrůza a horor! Na ničem takovým jsem fakt nikdy neležel! Tvrdý jako deska, a labilní na pružinách, takže když se pohnete, tak vás to katapultuje. Dalším průšvihem je absence sprchy. Bulhaři tohle řeší přiděláním sprchové baterie mezi wc a umyvadlo - no síla, ale tohle je vidět ve více hotýlcích. Ale nejsem monackej princ a dá se to překousnout. Nálepku na napouštěcí nádržce od wc, kde je vyobrazenej přeškrtnutej hajzlpapír totálně ignoruji... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Obzor - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání