Napsat recenzi

Bezva dovolená Hotel Odessos Obzor

Recenze hotelu Hotel Paraizo Park *** (Bulharsko - Obzor - Obzor)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 436x
Recenze se líbila: 557 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

+ poklidná dovolená

+ málo lidí u bazénu i u moře

+ pokud nevyžadujete obsluhu ve fraku, tak snídaně jsou super

+ vynikající hotelový bazén

+ velmi ochotný personál, přátelská atmosféra. Majitelka umí česky, ale rozumí vám i většina personálu.

+ klima na pokojích bez poplatku

+ lednice na pokoji

- tvrdé postele (přistýlka je ok)

- sprcha hned vedle WC

- hotelová restaurace nenabízí menu ani žádné normální jídlo pro Čechy

- ceny v hotelové restauraci jsou trochu vyšší než v okolí

- WiFi je pouze na recepci (vemte si sebou do NB WiFi adaptér, okolo je free sítí dost)

- úklid je (podle mého názoru) trochu odfláknutý, pokoje by si zasloužily lepší péči.

- TV nemá ani jeden program v češtině

- velmi kluzká podlaha v koupelně, nutno po sprchování dát na zem ručník

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Na pokojích je klima, malá lednička a TV, na balkóně židle a sušák. Pokoje jsou menší, ale nevadí to. Sprcha je namontovaná na záchodě, v podlaze je kanálek, který v noci trochu zapáchá. Postele mají tvrdé pružinové matrace bez matracových chráničů. Hotýlek je malý, útulný a v klidu. Tři patra bez výtahu. Uklízečky chodí denně, ale spíše jen na kontrolu. Výměna lůžkovin a ručníků 1x za pobyt. Toaletní papír je na chodbě ve skříňce.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Snídaně jsou od 7:30 - 10 hod. formou švédského stolu. Nabídka a množství je naprosto v pořádku, vybere si každý. Někdy musíte chvilku počkat, než číšník přinese další palačinky, protože před vámi byl jiný Čech, který si na talíř naložil všechny, které byly na podnose.

Oběd v hotelové restauraci je dobrodružství, protože jídelní lístek je anglo-ruský s bulharštinou. Nabízená jídla jsou vesměs minutky s hranolkama na tisíc způsobů a čtyři druhy polévek, které jsou moc dobré. Ale dá se najíst i v okolí, příležitostí je tolik, že je nestihnete za dovolenou všechny obejít. Bulhaři na pobřeží podražili, ceny jsou tak na úrovni 125-150% oproti ČR a to i včetně místního interpsaru.

Pozor! V hotelu vám "nedovolí" nosit jídlo na pokoje, pouze jídlo pro děti a pití. Co tento zákaz znamená v praxi jsem nepochopil, ale asi to upozornění má zabránit tomu, aby jim hosté neodnášeli jídlo od snídaně na pokoje a nežrali to potom celý den. Dalším důvodem může být, že jídlo láká hmyz a ten může zničit pověst každého hotelu. Každopádně pokud půjdete s igelitkama plnými zásob z místního Sparu na pokoj, nikdo vám neřekne půl slova.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotelový bazének je největší devizou tohoto hotýlku. Animační programy tu naštěstí nejsou žádné. Jiné hotely v okolí mají malé přeplněné bazény s poskakujícími pošuky při hlasité hudbě v rámci animačních programů, Odessos má na svoji velikost luxusní bazén, kde budete často pouze sami. Od rána do večera hraje u bazénu hudba.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž je poloprázdná, dlouhá, 300m daleko od hotelu. Musíte jít kolem dalších dvou hotelů, které stojí mezi Odessosem a mořem.Nedopalky, sem tam plechovka, nebo papír a vyplavené řasy jako všude jinde. Moře s pozvolným vstupem, děti se vyblbnou ve vlnách. Neustálé vlny a zvířený písek, večer fouká studenější větřík.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Odessos je až na konci Obzoru, v okolí jsou další hotýlky a všude se staví ještě další. Dvě hlavní ulice s obchody a občerstveními začínají cca 100 m od hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Za ty peníze luxusní dovolená s klidnější atmosférou v malém hotelu, bez možnosti dalších aktivit, ale právě to někomu vyhovuje.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Obzor - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání