Napsat recenzi

Sol Nessebar Mare Hotel **** přes CK Fischer

Recenze hotelu Sol Nessebar Mare Hotel **** (Bulharsko - Nesebar - Nesebar)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 7x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Vecerni elektr. cluny na bazenu Vecerni elektr. cluny na bazenu
  • Oteviraci doba skluzavek a toboganu Oteviraci doba skluzavek a toboganu
  • Pravidla u bazenu - nedodrzuji se Pravidla u bazenu - nedodrzuji se
  • Rocky River - 2 posledni dny pobytu zavrena Rocky River - 2 posledni dny pobytu zavrena

Poměrně drahé na Bulharsko. Za tu cenu čekáte více. Jídlo a pití dostatek, ale průměr. Není vhodné pro nekuřáky. Všude jsou cedule, co je zakázáno, ale není to nijak dodržováno ani vyžadováno. S úklidem si hlavu moc nelámou. Skluzavky jsou v provozu v různé časy, stejně tak i občerstvení v areálu mimo hlavní restauraci. Večer jsou moc hezké atrakce pro děti (zorbing, motokáry,...) - placené extra. Moře a pláž plné chaluh, v moři sem tam kámen, ale pomalý sestup.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Prostorné pokoje, klimatizace funkční, zatemňovací závěsy, balkón se stolečkem s popelníkem, židličkami a malým sušákem. 2. patro s výhledem na moře (příplatek) je umístěno hned nad terasou lobby baru, hluk (není noční klid), neustálý cigaretový smrad). Jedna přistýlka bylo rozložené malé křeslo (bylo cítit močí), druhá přistýlka byly 2 matrace na sobě. Při příchodu do koupelny, byly na vaně černé vlasy a oholené chlupy. Stalo se, že nedoplnili toaletní papír a vyměnili nám špatně osušky (dostali jsme místo nich malé ručníky a menší počet). Rekonstrukce tam proběhla tak před 20 lety....a od té doby se tam nic nezměnilo. Kolem 19. hodiny tekla pouze studená voda.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Převažuje kvantita nad kvalitou. Většinou se jedná o rozmražené polotovary (pečivo slané i sladké, cukroví). Salátový bar byl perfektní. Velký výběr zeleniny, předpřipravených salátů. Výborný olivový olej, balkánský sýr. Na teplém úseku, byl vždy nějaký steak. Jídlo nebylo dosolené (super pro děti, dospělý si přisolí). Dušená zelenina byla většinou tvrdší, než jsme zvyklý. Ale vždy se dalo něco vybrat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Animátoři od resortu byli super, bohužel naše děti neumí tak dobře anglicky ani německy, aby se mohli jejich programu zúčastnit. Jeli jsme do hotelu Mare kvůli skluzavkám a tobogánům přímo v resortu. Bohužel nás zklamala otevírací doba tobogánů a skluzavek. Většina z nich otevřena pouze do 16:30 s min. hodinovou pauzou během oběda a začátek od 9:30, některé do 10:00 a 10:30. Ta nejzajímavější byla otevřena pouze 2 hodiny denně (1 hod. dopoledne a 1 hod. odpoledne). Dětmi oblíbená skluzavka Rocky River na nafukovacích člunech (nutné koupit vlastní), byla poslední 2 dny zájezdu zavřená (něco tam opravovali). Bazény byly dost obsazené, jedná se o velký resort a na plavání to opravdu není (to raději jít do moře). U bazénů jsou lehátka se slunečníky. Pokud si tam v 7 ráno nedáte na lehátka ručníky, tak si tam celý den nelehnete (i když jsou všude cedule, že je to zakázané). U bazénu všichni kuřáci kouří (opět je to zakázané, všude na cedulích). Nikdo tyto zákazy nerespektuje ani nikdo nevyžaduje jejich dodržování. Teplota v bazénech byla uvedena 22 °C, ale přišla mi vyšší. Celou dobu pobytu bylo na ceduli uvedeno, že je teplota vzduchu 28 °C a vody 22 °C, nejspíš to vůbec neaktualizovali. Moře bylo teplejší než bazén. Bazény každé ráno čistili mechanicky a všude byli plavčíci, kteří opravdu hlídali.

Hezké jsou atrakce ve večerních hodinách v areálu před hotelem (zorbing v bazénu, jízda v elektrických dětských člunech, motokáry, skákací hrad se skluzavkou - vše ale platíte extra, i tak se někdy tvořily fronty.

Ve venkovní divadelní aréně je každý den od 20:30 do 21:00 dětská diskotéka (pořád stejné písničky). Od 21:30 je každý večer nějaký program (např. kouzelník, Asijský program,...) Některé představení je moc hezké, některé nám nesedlo.

Pro děti je k dispozici v hotelu herna s různými hry (automaty) na žetony (platí se extra) např. házení basket. míče do koše, plácni krtka, fotbálek, ale i playstation 4. Na chodbě je k dispozici starší stůl na stolní tenis a obyčejné pálky s míčkem jsou k dispozici na recepci - toto je myslím zdarma (my nevyužili - máme doma).

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž s mořem byla hned u hotelu, jde se k ní od bazénu se skluzavkami dolů po schodech. Je menší, hned vedle si můžete pronajmout lehátka se slunečníkem za poplatek. Většinou na pláži stejně dlouho nezůstanete. Je to všude hodně chaluh - neuklízejí je a v písku byly i

drobnější odpadky (vajgly, utržené plastové náramky, plastové kousky čehosi). Lze nasbírat drobnější mušličky. V moři je sem tam větší kámen. Syn se hned 1. den o jeden odřel. Dále jsou k dispozici lehátka se slunečníky zdarma před hotelem Bay, který je také součástí resortu, je to ale nad schody k moři a nevidíte na pláž a moře. Tam bývali lehátka volná i během dne.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Před hotelem je obchod se smíšeným zbožím. Levnější než obchod se suvenýry přímo v hotelu. A mají větší výběr drogerie a potravin. Doporučuji pěšky výlet do staré části Nessebaru, kde jdete kolem místních obchůdků, restaurací, občerstvení.

V okolí je hodně zeleně - hodně listnatých stromů. Velice příjemné.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Podle fotek v katalogu a velmi pozitivních recenzí jsem čekala opravdu mnohem víc. Snaží se vypadat jako naše **** hotely, ale je to tak ***. Hodně z toho ale je o lidech (zaměstnancích) - jsou velice laxní. Nedodržují svá vlastní pravidla, spíš to vypadalo, že je tam mají jenom proto, aby měli ty ****.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 15 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Nesebar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání