Napsat recenzi

Spokojenost - jela bych zase

Recenze hotelu Sol Nessebar Mare Hotel **** (Bulharsko - Nesebar - Nesebar)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 043x
Recenze se líbila: 537 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi příjemná a pohodová dovolená, super pro děti, resp. rodiny s malými dětmi: děti si vyhrají, rodiče odpočinou.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Prostorný pokoj s balkonem, sice je trošku vidět, že hotel nepostavili včera, ale všude bylo čisto, klimatizace i všechna světla fungovala a pokojská uklízela denně. Výhled jsme měli do vnitřní části hotelu, na bazény a do zahrady, což bylo pěkné, i když někdy hlučnější. Pokoje s výhledem na místní komunikaci bych ale nechtěla, přeci jen je celkem rušná a prašná a taky samozřejmě nic krásného. Přistýlka pro dceru byla docela úzká, ale posloužila, postýlku pro mimino jsme dostali bez problémů, byla už připravená. Na balkonku židličky se stolkem a sušák na prádlo.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Velmi dobré jídlo, denně ryby, výběr ze 3-4 polévek a dostatečného počtu druhých chodů formou bufetu, několik "dětských jídel", zmrzlina, zákusky mě neslovily, ale ty barevné našlehané záležitosti nemusím obecně, ovoce bylo dost a ve slušné kvalitě. Odpolední svačiny v rámci all inclusive byly chutné, zmzlina k volnému odběru. K pití klasicky místní pivo a víno a nelko z postmixu, dále káva, čokoláda prod děti. Na baru asi šest koktejlů z místních destilátů, škoda, že nenabízeli i nealkoholické.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Služby jsme moc nevyužili, ale personál v pohodě. Na klubík a hlídání máme jedno dítě moc velké a druhé příliš malé, ale klubík je hezký a viděla jsem, jak se animátoři o děti starají, cvičí s nimi a vymýšlejí zábavy, myslím, že OK. Bazény čisté, celkem čtyři, večer na nich různé vodní zábavy pro děti i dospělé, trošku mínus byl, že se ale nedalo jít si tam zaplavat třeba ještě po večeři. Animační programy byly každý večer, celkem vkusné, jeden večer v rámci týdne folklorní.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Písečná pláž, přístup do moře tak pozvolný, až mě to otravovalo, když jsem si chtěla zaplavat :-), ale pro děti samozřejmě super. Medúzy nebyly, řasy ano, chápu, že je to dané oblastí, ale čekala jsem, že by je personál hotelu mohl občas vyhrábnout, pláž patřící hotelu nebyla dlouhá. Pláž je hned u hotelu, jen se přejde prostranství s bazény a zahrada s dětskými hřišti. Kromě možnosti ležet přímo na pláži, kde ale nejsou lehátka ani stín, patří hotelu dvě terásky nad pláží vysypané pískem a s dostatečným počtem lehátek i slunečníků. Přístup, resp. sestup k vodě po schodech OK. Nestalo se, že bychom u pláže nenašli místo, u bazénu je to jiné, tam je třeba si přivstat. U bazénu bar s občerstvením, na pláži, resp. na jedné z terásek také, ten pouze na nápoje.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Klasika - za zdmi hotelu končí to upravené a uklizené, ale nebyla to zas žádná tragédie, vyšli jsme jen cca 500 m do supermarketu, do Nessebaru jsme pluli na lodičce, takže nechci hodnoti něco, co jsem viděla vlastně jen z oken autobusu při cestě z a na letiště.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Je to masovka, ale to se dalo skousnout, vzhledem k tomu, jak je areál rozlehlý, se lidi rozprskli a neměla jsem pocit nějakého návalu, kromě občasných front na večeře. Na večerní posezení bylo vždycky dost křesílek na různých terasách nebo v okolí bazénu. Transfer z a na letiště proběhl hladce, bylo o nás postaráno, služby delegáta (pan Raffailov) na jedničku! Doporučuji výlet do Nessebaru - malebné městečko, do Varny jsme jeli vlastně jen do delfinária, ale děti si to užily.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Nesebar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání