Napsat recenzi

Hotel s výhledem na Dračí zátoku

Recenze hotelu Grand Halong Hotel **** (Vietnam - Hai Phong - Ha Long)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2019
Přečteno: 49x
Recenze se líbila: 311 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel hotel
  • recepce recepce
  • pokoj pokoj
  • pokoj pokoj
  • pokoj pokoj
  • koupelna koupelna
  • restaurace restaurace
  • výhled v noci výhled v noci
  • výhled ve dne výhled ve dne
  • okolí, výlet okolí, výlet

Do této oblasti jsme se opravdu těšili, protože když se řekne Vietnam, tak si představíme buď rýžová políčka a nebo právě Dračí zátoku v Ha Long. Na hotel jsme přijeli až v noci a ani nemohli dospat, protože jsme nevěděli co nás ráno čeká a nebo co uvidíme. Výhled nás opravdu nezklamal!

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Náš pokoj byl v jednom z vyšších pater přímo s výhledem na zábavní park pod námi a na Dračí zátoku za ním. Pokoj byl dostatečně prostorný s balkónem, klimatizací, čajovým servisem, koupelnou s fénem, minibarem, TV. Na pokoji byla zdarma Wi-Fi. Do každého patra se dostanete výtahem. Pokoje byly každý den čisté a uklizené.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Stravování v hotelu jsme zvolili pouze snídani, protože jsme hodně cestovali. Ty byly podávané formou bufetu. Na výběr byla klasická vietnamská kuchyně (polévka, nudle,...) nebo kontinentální. Výběr byl určitě dostačující. V hotelu byly celkem 3 restaurace a dá se přiobjednat i oběd a večeře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

V hotelu byl k dispozici bazén, sauna, jacuzzi a tělocvična. Dále jste si mohli zapůjčit kajak v zátoce. Personál byl velice milý a nápomocný - žádný problém přivolat taxi, ranní budíček a nebo doporučit hospůdku s točeným pivkem a další. V celém hotelu byla k dispozici Wi-Fi zdarma.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Zátoka má spoustu pláží, ale určitě stojí za to si udělat výlet a poznat zátoku z loďky. Možností je spoustu, od hodinových výletů až po několikadenní. Určitě je lepší z klasických turistických pláží poznat nedotčenou přírodu a opuštěné ostrůvky.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Ha Long je zátoka v Tonkinském zálivu a je známá především skalisky vyčuhující z vody, takže tip na výlet je jasný. Z loďky je to úžasná podívaná, když proplouváte mezi těmito monumenty. Zátoka je zapsána dokonce v UNESCO, takže určitě nepřeháníme, když řekneme, že to byl krásný zážitek. Z loďky se dá vystoupit a prohlédnout si objevené jeskyně v některých skaliskách. Jsou krásně nasvícené a mají své kouzlo. Dalším tipem co podniknout v Ha Long je určitě zábavní park - můžete se projet lanovkou nad městečkem, můžete vyzkoušet horskou dráhu a mnoho dalšího. Také se dá navštívit farma perlorodek, kde si můžete zakoupit pravou perlu nebo již hotový výrobek.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Tato oblíbená turistická oblast nás nezklamala, je to opravdu úžasná podívaná a člověk se jen usvědčí v tom, že příroda je opravdu kouzelnice. Není ale vhodná pro milovníky klidu, protože městečko žije i v noci a z různých zákoutí se line hudba a oblíbené karaoke, takže spánek před desátou hodinou noční nepřichází v úvahu :).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání