Napsat recenzi

Velké zklamání

Recenze hotelu Hotel Puerta Del Sol *** (Venezuela - Isla de Margarita - Playa El Agua)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2014
Přečteno: 431x
Recenze se líbila: 985 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Procestovali jsme již mnoho zemí po celém světě ale tato dovolená byla nejhorší - ale ve všem, dlouho na ni nezapomeneme.

Ubytování  průměrně (1,3/5)

Hotel je označen CK EXIM jako 4*, podle našeho názoru neodpovídá ani 2*, jedná se spíše o levnou ubytovnu pro místní obyvatele, dle nabídky CK v katalogu - chybí balkon nebo terasa, fén - o tom si nechte jenom zdát, naše nefungují, ani je nevozte , klimatizace nefunguje je zabudovaná ve zdi, kolem je 1 - 2 centimetrový prostor, kterým je vidět ven z pokoje,, voda neteče, nebo jen slabě, a když teče, zase jsou ucpané odpady, vypínají elektriku, lednička sice na pokoji byla ale rezavá jak liška

Strava a stravování  průměrně (1/5)

malý výběr jídel, u snídaně chybělo mléko, máslo, sýry, jogurty, chléb jen toastový, byly třeba sladké palačinky ale nebylo na ně co namazat-nebyla marmeláda, o čokoládě si nechte jenom zdát, kávu a čaj jste si mohli nalít do plastových kelímků, ale bylo vejce na 3 způsoby - míchané, volské oko a omeleta - ( pozor, hotel 4* )

obědy a večeře- malý výběr jídel, bylo pouze hovězí ( velice tvrdé ), kuřecí a ryba, některá

jídla občas nechutně zaváněla, denně byly pečené banány

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

žádné velké vyžití nebylo, pouze celý den vyhrávala hlučná muzika z reproduktorů, animační programy a večerní programy - žádné

často chyběly ručníky na pokoji, na pokojích se ztrácely věci, personál hotelu čekal jen na bakšiš, pokoj uklízely vždy 2 pokojské, 1 ale byla opřená o zárubně dveří - proč asi ?

u hotelového bazénu bylo jen 7 lehátek ale 15 klientů z EXIMU, nebylo si kam lehnout

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž byla asi 100 m od hotelu, lehátka vám nedali spíš jak v 10,30 hod a po 15. hodině

vás z nich vyhazovali a lehátka uklízeli, že tomu pinklíkovi jede ve 4 hod. autobus.

Moře celkem čisté, plavat se ale nedalo, velké vlny a ani vás nepustí dál od břehu, na pláži nebylo WC, museli jsme chodit do hotelu

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Žádná sláva, možnost procházek pouze za světla, večer nedoporučují, ale v této oblasti je to asi normální, pár obchůdků kolem pláže a před hotelem, nic moc se nedalo nakoupit,

Celkový dojem  průměrně (1/5)

Nejhorší dovolená, co jsme kde byli, nedoporučuji nikomu a kdo se přece jen odhodláte do tohoto hotelu jet, neberte s sebou děti !!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Isla de Margarita - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání