Napsat recenzi

Jedna z nejlepších dovolených

Recenze hotelu VERA CLUB HOTEL MARE ***** (Turecko - Belek - Belek)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 108x
Recenze se líbila: 288 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Mou prac.náplní je cestování a proto mohu srovnávat se spoustou hotelů. A velice jednoduše - tento hotel je výborný a mohu jej s klidem doporučit.

Ubytování 

Velmi příjemné, nové a čisté pokoje. Nikde nic rozbitého, oprýskaného. Minibar na pokoji doplněn jen při příjezdu. Poté nutno dokupovat, ale to vzhledem k programu all-inclusive nemá vůbec žádný význam. Klimatizace, balkon (sice směrem na vedlejší hotel, ale to jsme neřešili, protože balkon jsme používali pouze jako sušárnu plavek. A do pokoje jsme chodili jen přespat). Vůbec nic nám nechybělo.

Strava a stravování 

Neuvěřitelné! I kdybyste chtěli ochutnat od každého jednu lžičku, tak to vše nezvládnete (ryby, gril, těstoviny, saláty, mraky úžasných sladkostí, zelenina, několik druhů mas v omáčkách se zeleninou a další a další). Jídla hojnost, nikdy nic nechybělo pořád se doplňuje, ani fronty nebyly závažný problém. Něco chutné víc něco míň, ale záleží na chuti každého. Snídaně, obědy, večeře formou bufetu v restauraci. Jako oživení několikrát za pobyt večeře a grilování u bazénu. Další možnost odpoledního jídla je v baru u bazénu, pokud se nechcete hnout od vody (hranolky, hamburgery, grli-ryby nebo maso, pizza, polévka, rýže, maso na zelenině, ovoce, saláty). Toto menu víceméně každý den podobné. Ale pokud vám to nestačí, stačí skočit do restarace, kde je výběr mnohonásobně větší. Dále v hotelové zahradě každý den místní placky dělané před vámi na horké pánvi. Pivo, koktejly, džusy, nealko, místní kořalka - všeho, co hrdlo ráčí a tělo snese. Garantuji že neodoláte a přiberete!

Vybavení, služby a personál hotelu 

Hotel je poměrně dost velký, ale nebyl to zásadní problém. Vždycky si bylo kam sednout - ať v baru nebo v restauraci. Všude čisto i na chodbách a na záchodech - pořád jsme potkávali zaměstnance, kteří celý den uklízeli. Hotel je značně udržovaný a je vidět, že si hostů váží. Za celou dobu jsme ne nesetkali ani s náznakem neochoty. Naopak s úsměvem splní personál vše, oč je požádáte. Každý den uspořádán program jak odpoledne u bazénu (vodní pólo, soutěže pro dospělé, vodní aerobik...), tak večer v hotelovém amfiteátru - tanečníci, volba miss..., večer u bazénui jednou synchronizované plavání, 2x ohňostroj, 1x venkovní disko. Musím dodat, že vše velmi profi a na vyské úrovni.

Pláž a moře 

Pláž písčitá s oblázky při vstupu do moře. Občas nepříjemné, ale dá se přežít. Vzhledem k podloží je moře "mrtvé"-ani jedna mušlička, krab...prostě nic. Lehátka s matracemi a ručníky zdarma i u bazénu. U bazénu jednotlivé slunečníky, u moře velká společná plachta. Vyplatí se dát si na lehátka buď u bazéno nebo u moře ručník před snídaní. Jinak možná budete nuceni trochu hledat a mít štěstí.

Okolí hotelu 

Okolí hotelu nic moc. Jen další hotely a apartmány. Na procházky to moc není. Ale vzhledem k tomu, co nabízel hotel nám to ani nechybělo. 2x za pobyt jsme jeli na výlet a zbytek užívali lenošení u vody v horizontální poloze. V dochozí vzdálenosti najdete jen mešitu a pár obchodů se suvenýry. Pokud chcete něco vidět a nakoupit, tak musíte buď na organizovaný výlet nebo na vlastní pěst někam dál.

Celkový dojem 

Fantastický! Hotel odpovídá kvalitou i službami 5 hvězdičkám. Byli jsme velmi spokojeni!

S cestovkou Orex Travel jsme neměli sebemenší problém. Delegátky na místě velmi ochotné a milé. Jediné mínus ze strany CK považuji zorganizovaný jednodení zájezd do Antalye za 15EUR/osoba, včetně oběda a plavby lodí. Ten si rozhodně odpusťte. Je to ztracený den, který můžete využít daleko lépe. Byl nám nabídnut jako poznávací zájezd do centra Antalye s průvodcem a výkladem+plavba lodí+oběd+prohlídka vodopádů. Ovšem to nám bylo řečeno jen A a nikoli B. B totiž obnášelo to, že nás přivezli do jednoho luxusního zlatnictví, kde na vás nastoupí prodavači a snaží se vás přesvědčit a přemluvit ke koupi všeho, na co se jen podíváte. Takto zde strávíte 2 hodiny! Poté nás odvezli na vodopády, které byly úžasné a zde jsme směli být jen 15 min, což je zatraceně málo! Důvod byl ten, že chvátáte do dalšího "spřáteleného" obchodu (fabriky) s luxusními koženými výrobky! Zde strávíte opět hodinu a opět máte za zády prodavače, který vém vnucuje vše! OTRAVNÉ! Byl jsem hodně naštvaný, protože jsem si připadal jako důchodce na předváděcí akci, kde vás nátlakem nutí ke koupi předražených věcí. Kdybych to věděl, tak jsem na tento zájezd rozhodně nejel. Bral jsem to jako podraz. A nejen já. I ostatní účastníci si stěžovali. Poté rychlý oběd (v hotelu se najíte 1000x líp) a plavba lodí - ta byla fajn, ale bohužel asi jen 20min. Poté návštěva trhů u přístavu v Antalyi, ale opět máte rozchod jen 30min. Cože je absolutně nestihnutelné si to v klidu projít. Přitom je to zážitek, který v česku nepoznáte. Na výklad o historii a na památky zapomňte! Výlet by se dal hodnotit kladně jen pokud by se vypustily "nařízené" nákupy ve spřátelených a předražených obchodech (zajímalo by mě, kolik procent podílu mají) a tento čas se rozpustil do zbylých zajímavých aktivit. Ale na tohle vás předem neupozorní. Zřejmě proto, že by jim tam nikdo nejel!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Turecko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání