Napsat recenzi

super dovolená

Recenze hotelu SUNTOPIA PEGASOS ROYAL & RESORT ***** (Turecko - Alanya - Alanya - Avsallar)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 3 248x
Recenze se líbila: 358 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Dovolenou jsme sehnali 14dní před odletem,takže jsme byli trochu napnutý,jak to dopadne.Po příjezdu na hotel všechny pochyby byly pryč.Hotel byl krásný,čistý,přímo na pláži a plně odpovídal popisu ck.

Ubytování 

Ubytování bylo moc hezké s výhledem na moře i část resortu,měli jsme tam 2 přistýlky,což pokoj značně zmenšilo,ale i tak to bohatě stačilo.Měli jsme i malý balkonek se stolkem a židličkami.

Strava a stravování 

Nepřeberné množství všeho možného.Na terase se každý den grilovalo,takže bylo dostatek jak masa,tak i zeleniny.Vše bylo okamžitě doplňováno,nic nechybělo.Velký dostatek dortů,ty nás ale moc neuchvátily.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vyžití je v tomto hotelu opravdu maximální,jak sportovní,tak kulturní.Každý den probíhal animační program s jinou tematikou.Za 4euro si děti můžou udělat krásný obrázek ze sypacího písku.Jinak bazény jsme nenavštěvovali,byli jsme jen u moře.Párkrát na tobogánech.

Jediné nad čím jsme se pozastavili,byl úklid.Dali jsme si cedulku na kliku,ale uklízečka se tam snad jen porozhlédla a zase odešla.Ručníky nevyměnila,nezametla,prostě nic.Takže jsme druhý den dali opět cedulku a to už uklízel pán.Nedalo se to srovnat.Asi jsme zapomněli dát nějaké drobné...

Pláž a moře 

Pláž je čistá,neustále ji uklízejí.Slunečníků i lehátek je dostatek a pokud nenajdete místo,pán Vám ho ochotně někde vykouzlí.Moře bylo čisté a velmi teplé.Byli jsme tam opradvu celé dny.Měli jsme štěstí i na přijatelné vlny,což se poslední den už říct nedalo.To byly opravdu velké.

Okolí hotelu 

Přímo naproti hotelu je možnost nákupů.Vzdálenost od města Avsalar je asi 2 km,došli jsme tam pomalou chůzí asi za 20 min.Jinak se tam dá dojet buď dolmušem nebo taxikem.pokud si ho chytnete na ulici,napálí Vám cenu a moc se jim smlouvat nechce.

Celkový dojem 

celkově jmse byli moc spokojeni a už jsem hotel i 2x doporučila.Nebylo co vytknout,až na úklid pokoje první den.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Jiří: Nevím zdali jste si nespletla název hotelu - 1. 9. 2013 10:49

Z tohoto hotelu jsem se vrátil včera a byl jsem šťastný že ten humus již skončil a můžu říci že jsem nebyl sám..Jen za našeho pobytu bylo podáno přes deset reklamací jak na jídlo,čistotu a kvalitu služeb.Další reklamace podávali i Rusi,Slováci a Rakušané.Všude špína,jídlo bez masa s přídavkem zbytků z předešlého jidla,jídlo pouze samé kuřecí kosti , ryby pouze pečení sleďi cca 15 cm.Zákusky v tomto hotelu se styděly zato že se jim tak říká.Vše máme zdokumentováno a připraveno k reklamaci s několika dalšími klienty kteří se tohoto pobytu v tomto hotelu zůčastnili.Obsluha bez zájmu personál taktéž. Pláž OK animace taktéž ale toť vše. reagovat

Kristýna Radevová: spokojenost - 1. 9. 2013 15:55

Musím říct,že takovouto recenzi jsem už taky četla,proto jsme byli v napjetí,když jsme tam jeli,ale opravdu jsme byli nadšeni a nic z toho co Vy píšete jsme tam naštěstí neměli.Asi záleží,jakou směnu zrovna chytnete...A pokud to tak je,tak to je dost smutné.... reagovat

I.Mouchová: nejezděte do hotelu Suntpia Pegasos club - 22. 11. 2013 13:45

Vybrala jsem si tento hotel s nadšením. Když jsem se dozvěděla, že toto léto v září můj známý měl zaplacený tento hotel a na letišti v Antalyi mu řekli, že je hotel plný a dostal ubohý bungalov v jiném hotelu, tak jsem zjistila, že v CK Exim mají takový nepořádek, že objednávají mnohem více rekreantů do jednoho hotelu než má hotel kapacitu a potom je ubytovávají kam je napadne. Ubohé, takže od Exim tour už nikdy. Co je platné, že na hotel jsou hezké recenze, když vás tam neubytují. reagovat

Martina B.: nikdy víc! - 2. 9. 2014 8:00

My jsme se z hotleu Pegasos Royal/Resort vrátili minulý týden. Bohužel musím konstatovat, že ač jsem Turecko navštivila již po páte, toto byl nejhorší hotel ze všech. Osušky nám vyměnily během 12 dnů pouze jednou. Jídlo se opakovalo stále dokola to samé a personál špinavý, smradlavý bez zájmu! Tento hotel skutečně již nikdy víc! reagovat
Přidat komentář

Turecko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání