Napsat recenzi

Ze začátku děs

Recenze hotelu Bieno Venus Hotel & Spa **** (Turecko - Side - Titreyengöl)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 731x
Recenze se líbila: 205 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Starý pokoj Starý pokoj
  • Nový pokoj Nový pokoj

Do hotelu jsme přijeli 15.9.2019 ve 3 hodiny ráno. Na recepci nám bylo sděleno, že nás nemají v evidenci a žádný pokoj pro nás v hotelu není. Recepční s námi přestal komunikovat.Po vyhrocené situaci v recepci, nás nějaký zaměstnanec hotelu odvedl někam do suterénu

před jakýsi kumbál. Na dveřích byl vylomený zámek, když to zjistil, hodil klíč od pokoje na postel a beze slova odešel. To co jsme tam viděli se nedá ani popsat. Špína, plíseň a

neskutečný zápach, který vycházel z jediné skříně. Ta byla uzamčena. Jediné malé špinavé okno vedlo na rampu s popelnicemi. Sprchový kout byl rezavý. Vedle postele ze zásuvky volně viseli nezabezpečené elektrické dráty. Nic víc v tom kumbálu nebylo.Vrátili se na recepci,pokoj odmítli a volali delegátku.Po mnoha urgencích a další vypjaté situaci na recepci (stále nás odmítali ubytovat) a telefonátech s delegátkou nám přidělili jiný pokoj .

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Nový pokoj byl v přízemí s balkonem do zahrady(balkon za celý pobyt vytřeli jen jednou.)

Zařízení pokoje bylo standartní.Skříň na oblečení byla velice malá.Věci jsme si proto museli nechávat v zavazadlech.Ručníky se měnili po2 dnech.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Pokud jste zvyklý na bohaté švédské stoly , tak rychle zapomeňte. Jídlo bylo na turecké poměry velice ale velice chudé.Káva nepitná.Navíc třetí den došel v jídelně sáčkový čaj a už ho až do konce nedodali. Nosili jsme si proto do jídelny sáčky čaje z pláže.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Když pominu konflikt s recepčím , tak se personál snažil. Barmani byli vstřícní .

Hotel je obklopen velkou zahradou. Má dva bazény(jeden je se skluzavkami)Každý večer byli animační programy( žádná sláva ,ale byli).WIFI se chytá v recepci-signál dost kolísá.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Cesta na pláž z hotelu je asi 400 metrů. Pláž byla čistá a písečná(boty do vody jsme nepotřebovali) Lehátek byl (pokud jste přišli ráno)dostatek. Moře bylo teplé a čisté.

V moři plavou kousací rybičky.

Plážový bar nabízí pivo ,víno, vodu a slazené nápoje ( a čaj.....sáčky si všichni nosili do hotelu kde v jídelně nebyli) Přes oběd se zde dá trochu najíst.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

V okolí je několik obchodů(nečekejte velký bazar). Je zde celkem pěkná procházka kolem jezera , které se nachází v blízkosti hotelu. Zrovna tak se dá procházet i po pláži

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Jedná se o chudší hotel,umístěný ve velice pěkné zahradě.Do Turecka jezdíme už několik let a sem se na 100% nevrátíme.

V závěru chci napsat , že cestovní kancelář uznala naši reklamaci zájezdu po zjištění všech skutečností za oprávněnou .

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání