Napsat recenzi

Hrůza

Recenze hotelu Arcanus Side Resort ***** (Turecko - Side - Sorgun)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 1 927x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Momentálně se nacházíme v tomto hotelu. Možná kdybych jela poprvé nebudu mít s čím porovnávat, ale hotel si prostě pět hvězd nezaslouží. Při ubytování jsme dostali pokoj s palandou a manželskou postelí, tak nějak si připadám jak na pionýrském táboře, jinak pokoj klasika. Asi nejsilnější stránka hotelu je jídlo, tady se nedá nic vytknout. Víno Vám nenabídnou ani náhodou, roznášejí pouze turkům, pro pití, se ale dá se dojít. Co se týká úklidu stolů, tak nestíhají, musíte počkat, ozvlášť u večeře. Restaurace na pláži, katastrofa, stoly neuklizené, bordel, špína, na baru pouze jeden čišník, takže dlouhé fronty. Jinak rusáci opět prasata a když dostanete takovou povedenou rodinku vedle svého pokoje, tak máte do půlnoci o zábavu postaráno. Pokoj v výhledem do zahrady, ale naproti diskotéce, která je sice 2x týdně, ale do 3 hod do rána. Takže já nedoporučuji, jsou za ty peníze lepší hotely v Turecku.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Klasika. Minibar doplňován pouze pokud máte lednici prázdnou, takže ne denně, jak uvádí CK.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídla velký výběr.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Prostě nestíhají. V restauraci na pláži nestíhají.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Molo, moře čisté. Ve vodě hejna rybiček.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Nic. Do Side se dá zajet dolmuší nabo taxíkem.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Já už bych do hotelu nikdy nejela. Srovnávám s jinými hotely. (Kamelya, Selin, Bai Bodrum, Spice)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jiri: To snad ani nepište ! - 19. 2. 2016 15:26

Tohle není recenze ale paskvil ! Pokoj s palandou a dvoulůžkem je cituji prostornější standardní pokoj pro 2 - 4 osoby. Vás tam bylo kolik ? Pokud minibar vypijete - dostanete nové, pokud ne, to tam mají třeba 11 dnů to cpát ......? No, hlavně , žeostatní byli spokojení !!! Hotel si klientelu nevybírá, jednou jsou to prasata Rusáci, jindy burani Češi... V moři hejna rybiček ? No kdo by to čekal ? Udivilo by mne, kdyby tam byly opice... Do Side nevede železnice, metro, trolejbusová linka ????? reagovat

Lenka: Re: To snad ani nepište ! - 7. 12. 2018 10:21

Paní bude evidentně hnidopich,nikdo jiný tady takhle špatnou zkušenost nemá.Ze ji vadili palandy,zrejme na nich spat nemusela,tak nevím o co ji jde. Nevim kterej normální člověk je na dovolené u moře a horlivě sepisuje na daný hotel negativní recenze. Dovolená je taková jakou si ji člověk uděla,ale tohle vypadá na chronickeho stěžovatele, kteremu není nikdy nic dobré . reagovat

Dana: Re: Re: To snad ani nepište ! - 7. 12. 2018 12:36

Paní držte pusu a laskavě buďte slušná. Hotel se mně prostě nelíbil, a recenze je od toho aby se napsala pravdivě. Tak si nechte své chytré komentáře. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání