Napsat recenzi

Hodnocení pobytu v hotelu Vesta-Turwcko-Side

Recenze hotelu Vesta Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 494x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jsme senioři,nejezdíme do luxusních hotelů,protojsme si vybrali menší rodinný hotel Vesta,který je výhodně umístěný blízko moře.Místo se nám velmi líbilo,protože hotýlek je vklidném místě,v okolí luxusnějších hotelů s krásnými zahradami.K pláži se chodí cestičkou mezi zahradami.Hotel má vymezenou pláž s lehátky a slunečníky zdarma.Pláž je písečná,moře krásné několik desítek metrů mělké a mělo teplotu 28stupňů,navečer 3Ost.Vlny byly mírné.Okolo moře vede krásná promenáda.Do historické části Side je to pomalým tempem 2km-asi půl hodiny.Opačným směre vede promenáda dalších několik km.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hotel má 4 poschodí,nový výtah,24 pokojů.Myjsme byli ubytovaní ve 4.poschodí.Byli jsme 3 dospělí,3 lůžko bylo lehátko s molitanovou matrací.Pokoj měl snížené stropy,hlavně nám vadila koupela v zrcadle jsme se neviděli a malý balkon měl snížené dveře.Ale klimatizace byla zadarmo Ostatní pokoje byly také menší,ale líbily se nám více.Všude bylo čisto,často nám měnili ručníky i osušky.Chyběly úložné prostory-police,ve skříních bylo pouze 6 ramiínek.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava byla servírovaná bufetem.Bylo dostatek jídla,stále doplňovali,co docházelo.Spousta zeleniny,u večeřeřež-ý salátů,večer polévka,teplá 3 jídla,maso-kuřata,hovězí,2x ryby.Nejsme nároční,ale vše nám moc chutnalo,vše výborné,dobře ochucené.Povečeři domácí moučník,pomeranče,jablka,melouny červené i žluté.Výborné!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení hotelu jednoduché,již jsem popsala.Udržovaný bazén ,stále čistý,jsme nevyužili.Perzonál hotelu-4 obsluhující chlapci-byli ochotní,milí a prý se učí česky,takže nebyl problém si objednat mezi jídly i něco jiného.Kupovali jsme si tam i pivo-je v Turecku drahé,vodu a kávu.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je udržovaná,u pláže jsou plavčíci,večer i brzy ráno se uklízí ,uhrabuje písek.Moře bylo teplé,čisté,vlny malé.Hlavně k břehu,několik desítel je moře mělké-ráj pro děti.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

V úvodu jsem napsala,že se jedná o klidné místo,obklopené více hvězdičkovými hotely .V blízkosti je parkoviště a 2 markety.Hlavní silnice je asi 200metrů,kde jezdí dolmiše,kterými jsme jeli do vedlejšího města Manafgatu.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Na pokoji jsme se nezdržovali,jen na vyspání,takže jiné připomínky nemáme.Pobyt se nám moclíbil a Turci jsou daleko ochotnější ne žŘekové,kteří si nechají také vše zaplatit-klimatizace,lehátka.Byli jsme spokojení a jestli budeme zdraví a schopní,tak toto místo zopakujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání