Napsat recenzi

Trendy

Recenze hotelu Trendy Side Beach Hotel **** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 879x
Recenze se líbila: 118 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Hotel je městský podél promenády, která je opravdu pěkná a vede přímo do centra Side k antickým památkám.

Hotel hodnotím 3 hvězdičkami a to zejména proto jak vázla strava, nápoje a tak celkově služby hotelu.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoj čistý, denně uklizený, ručníky a miniatury kosmetiky v pořádku. Vybavení starší, umístění pokoje s přímým výhledem na protější barák a z leva na moře. Nefungoval minibar a 3x výzva na recepci a výměna po 3 dnech.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Největší minus tohoto hotelu!!!! Malý výběr jídel. Snídaně. Denně stejný, malý výběr. 2 druhy sýrů, salámů, okurky, rajčata, olivy, předem připravené saláty, míchaná a vařená vajíčka, 2 druhy chlebů a melouny. Oběd různá masa na 2 způsoby bud vařená nebo smažená, žádná zelenina. Přílohy jen rýže, hranolky. Večeře, co zbyde! Mám bezlepkovou dietu a minulý rok jsem byla v Trendy aspendos a tam nebyl sebemenší problém... V tomto hotelu mi osmažili hranolky v oleji, kde smaží krokety. Celý pobyt mě bolelo břicho a nevěděla jsem proč, než jsem to viděla. Vše do hotelu doložený a oni si jely to svoje!

Obsluha pomalá, místy nešikovná. Čaj nosili stabilně bez cukru, zakládali přibory bez lžic... Nápoje čepovali z postmixu a němcům nalívali z láhví.. Vrchol, když už musí piti nosit obsluha, tak aspon včas abychom neseděli u prázdnýho stolu. Taky bych jistě ocenila, kdyby místo vykecávání víc uklizeli v plážovým baru, kde kolikrat během odpoledne nebyl k dispozici utřený stůl.

Taky mi nebylo příjemný ty dlouhý pauzy mezi jídly. A malý výběr ovoce. O každý druh jsem musela extra žádat a to byl taky očistec, když neumí nic víc než turecky... O čerstvosti určitých produktu mám taky pochybnosti. Máma si dala jeden večer zákusek, který ji chutnal a za 3dny jej měla znovu a byl oschlej. HNUS!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Fitness, krytý bazen, venkovní bazen, animace 3 druhy stale dokola...

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

BEZ DEBAT MOŘE IDEÁLNÍ.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Vše potřebné je kolem hotelu a 2 km do SIDE!

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Do oblasti se ráda vrátim ale TRENDY HOTEL už nikdy víc.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Renáta: strava, pláž, hotel, služby - 25. 8. 2021 8:36

Chci reagovat na výše napsanou recenzi na hotel a jeho stravování od těchto dam. Bohužel jsem měla tu nechutnou možnost být s nimi ve stejném termínu na hotelu. Obě dámy se chovaly arogantně, nevkusně, povýšeně. Mladší ječela po své matce a věčně se nechutně vyjadřovala o personálu. Vůbec není pravda, že byl malý výběr jídla!!! Hotel otvíral 4.7.2021 a my dojely 11.7.2021, jídla bylo opravdu hodně, ovoce, zelenina, jogurty, marmelády, pečiva plno, slané, sladké. Personál byl opravdu příjemný a není pravda. Přílohy k obědu, byla rýže, brambory, hranolky těstoviny. Vím úplně přesně o koho se jedná a tato recenze není objektivní od této osoby. Hotel doporučuji, pokoje jsou sice menší, ale stejně na nich celý den nejste, pozvolný vstup do moře, vše v blízkosti, personál opravdu milý a vstřícný. Musím říct, že hlavně ta mladší se chovala jak buran - styděla jsem se za ni že je češka. Mmch, její máma jedla vše do té doby, dokud nepřišla ona, pak už jen krčila nos jen aby vyhověla dceři a ta po ní neječela. Její recenze je NERELEVANTNÍ reagovat

EMILLY: REAKCE - 26. 8. 2021 12:40

Reaguji na komentář Paní Renáty. Zjevně si tu recenzi zapomněla přečíst celou, když tvrdí, že jsem byla arogantní na personál. Mám bezlepkovou dietu a musím ji striktně dodržovat. Není tedy možné aby mě uspokojilo pečivo nebo těstoviny. V létě 2020 jsem byla na trendy Aspendos a vše perfektní, jídlo moc dobré, letos vyprodaný na náš termín, tak jsme zvolily side beach. Hotel byl fajn, ale nedokazali pochopit že mě škodí i kontaminace, takže mi bylo nevolno i po jinak bezlepkových hranolkách a to jen protože je osmažili v oleji po kroketách a já to zjistila až s křížkem po funuse. O banány a ovoce jsem se musela prosit a nepadlo to na úrodnou půdu, tak jsem si jídlo chodila kupovat. A mimo to je krajně nezdvořilé koukat lidem do talíře, paní Renáto! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání