Napsat recenzi

NEJLEPŠÍ DOVOLENÁ VŠECH DOB

Recenze hotelu Sun Club Side Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 962x
Recenze se líbila: 394 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Takto vypadala jídelna večer Takto vypadala jídelna večer
  •  Niyazi Yılmaz nám vezl kufry, byl velice ochotný :D Niyazi Yılmaz nám vezl kufry, byl velice ochotný :D
  • Pokoj 1 Pokoj 1
  • Pokoj 2 Pokoj 2
  • Pokoj 3 Pokoj 3
  • Minibar na pokoji Minibar na pokoji
  • Jídlo Jídlo
  • Jídlo Jídlo

Hotel je nově zrekonstuovanej takže je to všechno krásné ... na dveřích od koupelny je ještě slída.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

NÁDHERA ... my jsme byli na třílůžkovém pokoji. Je tam velká skříň s velkým zrcadlem ( to je moc důležité ).V koupelně je prosklený sprchový kout, velké zrcadlo, nádherné umyvadlo BOMBA !!!. My jsme byli ubytovaní v 1. patře a měli jsme balkon, na kterém byl i sušák na prádlo. Balkon měl prosklené zábradlí, takže šlo přes něj vidět ven. My jsme měli výhled na uličku, kuchyň (trochu jsme každý den tušili, co bude na snídani-oběd-večeři). Na pokoji jsme měli malý minibar, ve kterém byla všechno 2x (mirinda-7 up-pivo-pepsi-pepsi light-voda) --- to je myslím všechno : měli jsme to zdarma, ale nedoplňovali nám to - to je vcelku logické.

vybavení pokoje (fén, klimatizace, ručníky, osušky.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Dokonalost samo o sobě-všechno vám to tu rozepíšu, ať se máte na co těšit :D

Snídaně-Sladké koláčky (asi 4 druhy), obden dělali lívance, volská oka, vajíčková závin (rozkvedlali vajíčko v misce a do dali rajčata, papriku, sýr a nevím co dál, ale bylo to výborný) melouny, rozpůlené greapfruity, pomeranče, žluté melouny, mnoho různých salátů, marmelády a už dál nevím :D :D :D

Obědy- 2 druhy polévky, strašně moc druhů salátů, olivový olej, dresinky, sýry balkánský-klasický-nasládlý, rýže, bramborová kaše, na roštu dělali špízy, kuřecí maso, rybu, jeden den jsme měli gyros, kačena, a ty DORTY A DEZERTY !!!!!!! Každý den 3 DORTY(takový čokoládový-s ovocem-s rozšlehaným sněhem a mnoho dalších) dezerty asi 10 druhů tu si vybere opravdu každý

večeře- velice podobné obědu

na oběd a večeře meli i hranolky, špagety, kuřecí kousky v omáčce, a jejich výborná ani nevim co to bylo ale bylo to výborné

KAŽDÝ SI TU VYBERE, NENÍ MOŽNÉ, KDYŽ NĚKDO ŘEKNE, ŽE JÍDLO TADY BYLO STRAŠNÉ !!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Ani jsme to nestihli všechno ochutnat :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Velice milí a ochotní, když vám třeba něco spadlo na zem v jídelně, tak s úsměvem na rtu to uklidili a nebyli naštvaní, že musí něco dělat --- prostě to bylo úplně super. Animátoři byli úplně úžasní, protože si s dětmi rozuměli, tak za něma pořád chodili.

Vodní pólo, aquaerobic, ping pong, šipky, pro děti miniclub, fitness zdarma.

Bazén byl suprovej a hlavně tam byla teploučká voda, byla tam i skluzavka.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Hotel má malou plážičku, která je vzdálena asi 300 m od hotelu. Byla to ale krásná procházka po promenádě. Kdo chtěl, tak si mohl zaplatit lehátka se slunnečníkem, ale cena tomu nezodpovídala, protože to bylo strašně namačkané na sobě. My jsme se tam chodili jenom opláchnout třeba na půl hodinky a úplně nám to stačilo :)

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Krásné ... když vyjdete z jakéhokoliv pokoje, tak vejdete do krásné zahrady... měli tam banánovníky, krásné palmy, každý den zavlažovali trávníky. Pro děti tam byli skluzavky.

NÁDHERA !!!

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Tento hotel má nově 4 hvězdičky . Ještě jsem zapomněla podotknout, že když jme tam dojeli ráno,tak nám dali náramky all inclusive, kufry nám dali do úschovny a my jsme mohli jít kamkoliv, jít se najíst a pod. než se nám uklidil pokoj. Kufry nám poté odvezli až na pokoj.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání