Napsat recenzi

Skvělé :)

Recenze hotelu Side Yesiloz Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 287x
Recenze se líbila: 485 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je moc pěkný ,pokoje v pořádku ,velký azén ,příjenmá obsluha, problémy řeší rychle.pláž také hezká.Zatím nejlepší dovolená .Příští rok asi zvolíme stejné místo .

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoje jsou pěkné,čistě uklizené.první den nám blbla sprcha,když jsme řekli delegátovi,do večera byla spravená.Uklízečky neberou eura,Jen liry a i když dáte víc ,neudělá vám na posteli nic jiného než vějíř.Líbyly by senám nějaká zvířata z ručníku nebo něco .

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Jídlo úžasné.pořád doplňovali.vše dobré ,vše nám chutnalo.velký výběr.ani jsme snad neochutnali vše.Rusové jsou jako hovada,plné talíře jídla,do všeho jen hrábli vydličkou a nechali to.u jídla chápu e si nabere sem tam něco co někomu nechutná ale vzít si od každého zákusku jeden,dohromady teda asi 8ks a sníst jen jeden a ostatní jen rozhrabat po talíri.... sledovali jsme jednu starší dámu a ta to dělala každý den.jiní si zase naberou ,bramborový salát,k tomu položí tákusek,zalejou to zeleninovou omáčou a k tomu ještě položí plátek ryby a pak nesní stejně nic a jen to rozhrabou.ro jediné kazilo dojem v jídelně ,rusové co se pořád někam cpou a nechávají po sobě bordel jako od prasat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

vybavení v pořádku,klima ,televize,na pokojích jsme měli vše co jsme potřebovali.recepce velká,jen wifi při věčímpočtu lidí nestála za nic.bar také dobrý ,pivo, ročené limonády ,nějakýten alkohol.A nepočítejte s tím že se domluvíte česky.česky umí jen delegát a jinak nikdo.a volat mu kvůli tomu že se chcete na něco zeptat.... to by bylo 100x denně.obsluha umí rusky,německy a anglicky.když neumíte ani jeden jazyk máte celkem smůlu.neumíme korm pár slov prakticky nic ,tak jsme se tam cítili jako telata :D

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

moře nádherně teplé,po větších vlnách pár chaluh.jinak čisté,lehátka s madracemi zdarma,vše pěkné :)v moři plave pár rybyček ,jinak nic.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

okolí hotelu pěkné obchůdků ,všude čisto ,pokud nezajdete někam dál ,tam bylsem tam nějaký odpadek.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Úžasná dovolená :o)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání