Napsat recenzi

Dovolená která neurazí, ale ani nenadchne !

Recenze hotelu Side Su Hotel **** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 133x
Recenze se líbila: 195 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Schody Schody

Asi jsme čekali více, než jsme dostali.Velkou vstřícnost jsme necítili.V recepci vcelku ochotní muži, ale o ženách se to říci nedá. Na letišti po příletu jsme hledali delegáta, až jsme se museli zeptat slečny z jiné cestovky, kde bychom ho měli hledat. Při odjezdu jsme z hotelu byli odvezeni na letiště a tam jsme si už museli poradit sami, žádný delegát s námi nejel.Řidič nás vysadil , no a starejte se. S delegátem /byl jiný ,než-li ten na letišti /jsme měli jednu úvodní schůzku, byl velmi milý a vstřícný,byl s námi na jednom výletě v Side, ale je lepší tam vyjet na výlet sami a pěkně si to tam prohlédnout v klidu.Nemusíte si Eura měnit na Turecké liry, všude berou Eura.A v hotelové recepci jsme na počátku vyměnili,ale pak už to nebylo možné, neměli !!!

Ubytování  průměrně (3/5)

Naše chyba, vzali jsme si eco pokoj. Je opravdu velmi malý ale pro nenáročné vyhovující, ale počítejte s tím, že budete třeba koukat do zdí. Klimatizace trochu hlučná, ale hlavně zapáchající a namířená přímo na postele, v čemž se tedy spát nedá.

Velká pochvala paní uklízečce, byla moc hodná a opravdu uklízela .

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Strava byla chutná, ale jednotvárná, každý si si ale vybere.Kuchař co připravoval při snídaních např. šunku s vejci, velmi pomalý !!! Hlavně snídaně byly strohé/ salámy příšerné / Obědy také nebyly moc rozmanité. Nejlepší byly večeře ! Personál / číšníci / v jídelně byl velmi milý a pozorný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Bazény sice tři, ale velmi malé. Nevychovaní lidé zaberou lehátka, pohodí ručníčky a odejdou na celé dopoledne k moři a ostatní si pak nemají kam lehnout. Nikdo to neřeší !!! Animační programy velmi chabé, all inclusive bylo v baru kde se konaly zrušeno a povoleno opět jen když byl animační program, což bylo 2x turecký večer a 2x tam přijely nějaké zpěvačky a 1x diskotéka. U bazénu jsme zažili asi 5x cvičení se " žížalama " ale

bylo to více k smíchu než k procvičení těla.

Pláž a moře  průměrně (1,5/5)

Na pláž je to docela daleko.Je tam dost přeplněno a hlavně moc neuklizeno. Lehátka v nevalném stavu a pozor ! jsou dost rozžhavena.Sem tam jsme viděli jak chodí mladý pán co se měl starat o naši část pláže se smetákem a sem tam smetl písek z lehátek , ale to bylo také vše co dělal. Jinak jsme vždy druhý den našli lehátka tak , jak jsme je večer opustili. Moře vcelku čisté a teplé. Sprchu lze použít jen do 18:00 hod. ale stalo se párkrát, že voda vůbec netekla.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V okolí hotelu lze jít na procházku a na nákupy. Nad pláží je docela příjemná promenáda s hospůdkami. Dolmušou se za pár minut dostanete za 1 EUR do města Side, kde je co k vidění.

Ještě bych ráda podotkla, že z hlavní budovy na cestu na pláž absolvujete troje schody, hotel stojí do kopce, takže pro méně pohyblivé to není nic příjemného, skoro až nevyhovující.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

V hotelu se setkáte s německými a ruskými turisty a těm jsou služby hotelu dosti podřizovány. Dalo by se zde hodně vylepšit pro blaho turistů.

My bychom příště zvolili jiný hotel, přes všechna úskalí jsme si zde zábavu našli, ale holt sami .

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání