Napsat recenzi

5hvězdiček určitě ne

Recenze hotelu Side Prenses Resort Hotel & Spa ***** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 477x
Recenze se líbila: 431 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jak už někdo napsal ,navoněná bída,

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování v pokoji na mořskou stranu/ za příplatek u německé CK/,celkem v poho,až na to,že chybělo nějaké sezení na pokoji,i když místa bylo dostatek.Je pravda,že češi ,kteří cestovali s českou CK, měli pokoj na rušnou ulici i když bylo asi 70 pokojů volných /dle recepční/ z asi 230

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Množství a chutnost byla dobrá,jen výběr celkem stejný,ale dalo se.Co se mi silně nelíbilo,že se nápoje z automatu čepovali do voskových kelímků,káva se míchala dřevěnými špachtličkami,ráno jsme si občas museli nachystat stůl,protože chyběla obsluha/ta nastupovala až v osm hodin,i když se snídaně podávaly od sedmi.Takže na terase v poklidu snídali i vrabčáci,protože zbytků po stolech bylo dost a dost.Za celý pobyt ani jednou melouny,přestože mimo hotel je prodávali,vozili po nákladacích...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Bazén na tak velký hotel malý,lehátko jedno vedle druhého tak těsně,že se s ním nedalo pohnout,koutek pro děti miniaturní,zahrada žádná,pouze 2 tobogánky v určených hodinách,animace téměř žádná :/1x denně šipky,večerní 1x za pobyt:po prvním čísle jsme odešli,nešlo to sledovat:ztráta času.Špatné Wifi,platba za trezor 20 Euro,platba za zapůjčení pláž.osušky Euro atd.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Na pláž se prochází mezi hotely asi 200m,žádná paráda.Plážový bar jak na Mácháči/na krtincích židličky,celkem asi 10 stolečků.Plážový oběd denně stejný:hranolky,rýže,hamburgry,rajčata,asi 3 druhy zeleniny.Samotná pláž malá a zase lehátko na lehátku,takže se opět nedalo projít a to si tam ještě občas uslali potulní psíci

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Celkem spokojenost,pěkná procházka do Side,hodně zeleně,parků

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Velký hotel/budova/malé prostory kolem bazénu,na pláži ,malý plážový bar apod,absence zahrady,nepěkná procházka na pláž,která je malá,zkrátka celkově hodnotím tak maximálně na 4 hvězdičky

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání