Napsat recenzi

Po čtvrté v Turecku

Recenze hotelu Side Miami Beach Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 822x
Recenze se líbila: 441 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Lehátka na pláži hotelu Miami Beach Lehátka na pláži hotelu Miami Beach

Doporučuji navštívit hotel mladým lidem, kteří ještě nebyli v Turecku, neměli nikde all insclusive a jsou schopni si stále připomínat, že jejich pobyt je nejlevnější z hotelů v Side. Další dovolené mohou být vždy jen lepší. CK, která mně zájezd prodala, již nevyhledám.

Ubytování  průměrně (3/5)

Odpovídající cenové kategorii pokud ovšem nedostanete několik pokojů, které jsou pod úrovní bazénu, nebo za blízkou zdí atd. V tom případě se nedejte. Po první noci vás mohou přestěhovat na slušné pokoje.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Celkově slušné. Masa si neužijete. Salátů a sladkostí je dost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení hotelu odpovídá kategorii. Na rozdíl od obvykle vstřícného a usměvavého personálu mají zde zřejmě úsměv zakázán. Celkově, i mimo hotel, jsem registroval ochlazení dřívější vstřícnosti.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž hotelu je ten hlavní problém. Je sice vzdálena jen cca 200 m (proto jsem si hotel vybral), ale je bez personálu. Lehátek je málo na počet hostů hotelu, takže si lidé chodí pomocí ručníku obsadit lehátka již v ranních hodinách. Píší-li lehátka tak mám na mysli špinavé kostry lehátek s roztrhanými matracemi a často úplně rozbitými slunečníky. Delegát CK mně doporučil, abych tuto záležitost reklamoval, ale že o tom CK ví už rok a že se s tím nedá nic dělat. Proč tedy CK vědomě prodává nekvalitní službu? Proč na to neupozorní již v katalogu? Kdyby takovou službu s hotelem nedojednala, mohla by hotelu zaplatit méně, zlevnit zájezd pro zákazníka a ten by si lehátka zaplatil o 20

metrů vedle u solidního tureckého pronajímatele. Moře bývá klidné a čisté. To je plus ale nikoli zásluhou CK nebo hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Městský hotel s obvyklým provozem. V okolí hotelu je nepořádek Turecku vlastní.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Side je krásná lokalita díky památkám a zálivu s klidným mořem. Pokud jen trochu můžete, připlaťte si a hotelu Miami Beach se vyhněte. Zvláště ten, kdo si chce jednu dovolenou v roce užít a někde už byl, bude zklamán.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 33 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání