Napsat recenzi

Ubytovna - raději pod stan do ČR

Recenze hotelu Saygili Beach Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 151x
Recenze se líbila: 209 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotelová pláž hotelová pláž
  • bazén - pohled na další hotel bazén - pohled na další hotel
  • minibar minibar
  • prostorný pokoj prostorný pokoj
  • sprcha sprcha
  • plíseň ve sprše plíseň ve sprše
  • no comment no comment
  • slunečník vedle slunečníku slunečník vedle slunečníku

Dovolená se nám moc nelíbila, hotel neodpovídal tomu, co bylo nabízeno CK P****. Delegátka ani na smluvenou schůzku nedorazila.

Doporučuji vybrat jiný hotel, pokud chce jet někdo do Turecka a dovolenou si užít.

Fotky CK absolutně neodpovídají skutečnosti,maximálně budova zvenku a bazén souhlasí.

Nechápu kladné recenze. Byla jsem i pod stanem i v 5- ti hvězdičkových hotelech,ale co je moc to je moc a brát za to ještě peníze. Nedoporučuji - hluk každou noc, i ostatní Češi, Němci, Rusi nebyli spokojeni. Někteří nám dokonce záviděli, že už jedeme domů - pobyt jen 7-8 dní. Posouzení na fotografiích, které odpovídají skutečnosti.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Ubytovna se sociální zařízením. Malý pokoj, kde jsme se nemohli obejít, toaleta s plísní, pokud jste na záchodě - nohy máte ve sprše. Na toaletě smrděl každý den odpad. Proleželé postele. Úklid jen aby se neřeklo, až po pár eurech vyměnila pokojská ručníky a prostěradlo. Podlaha se vůbec nevytírala, chodili jsme po písku.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

O all inklusive nemůže být řeč. Pokud jste přesně nepřišli v uvedený čas na jídlo (snídaně, oběd, večere),tak jídlo již bylo vybrané a nedoplňovalo se. Takže když jsme přišli na večeři hodinu po začátku večeře (19-21h) nebylo již maso ani příloha, jen zelenina,což nám nevyhovovalo. Jinak se na jídlo čekalo v řadách ve vedru, jak na příděl. Po celý den zdarma, pouze přeslazené džusy, voda, čaj a pivo, když jsme si chtěli dat víno, či vodku s něčím, bylo nám řečeno, že mají zrovna otevřené pivo, či whisky a že si můžeme dát to, co je otevřené, že teď nám vodku nedají, tak jsem se ptala, kdy a na to mi nedovedli odpovědět. Vždy nějaká výmluva, několikrát jsme toho měli dost a šli na večeři do restaurace ve městě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

V hotelu po celý týden každý den diskotéka do 2h do rána, vůbec jsme se nevyspali.

Služby - žádné - pokud nedáte někomu nějaké to euro, nehne ani "brvou". Většina číšníků přepracována a ne moc příjemná. Příjezd na hotel o půl 1 v noci a neměli připravený pokoj, prý to nestihli, tak jsme chtěli jiný, že žádný jiný není, o půl 3 jsme byli ubytování, děs, katastrofa....

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře pěkné, pláž katastrofa, slunečník vedle slunečníku, pro hotel vyčleněna pláž (2 řady slunečníků ohraničené špagátem), kde pobíhal Turek a za otevření slunečníku, či oprášení lehátka stál a čekal opět na nějaké to euro, i když vše mělo být zdarma. Po 3 dnech jsme raději začali chodit na placenou pláž blíž k městu, kde jsme si dali něco pití a lehátka byly zdarma, v případě, že si člověk nic nedal 1 lehátko 3 eura. Tam se nám líbilo víc, míň lidí a slunečníky nebyly tak blízko u sebe.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Do všech stran hotely a apartmány... dál k moři ulice s obchody,market kde nejsou ceny, tak dle nálady vám prodávající řekne cenu za vodu, či drobný sortiment.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Nikdy více!!!! Nevím komu bych ani hotel doporučila, jen asi tomu, kdo nemá žádné nároky na čistotu a je mu jedno kam jede a kde bude ubytovaný, a má rád hluk každou noc......

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání