Napsat recenzi

Mezi Rusy

Recenze hotelu Marvida Side Beach Club Hotel (ex Larissa Beach Club) **** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 910x
Recenze se líbila: 486 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Zájezd s českou cestovní kanceláří jsme si vybraly /my ženy/ kvůli tomu, že jsme cestovaly s 18 měsíční holčičkou a chtěly jsme cestování zkrátit na minimum, tudíž odjezd z Prahy, hotel co nejblíže letišti, hotel lepší kategorie all inclusive s dětským hřištěm a dětským bazénkem. Pozn.1. let z Prahy s Onurair byl bez problémů, bez zpoždění a bez teplého jídla- pouze bagetka téměř suchá,2. hotel sice byl blízko letiště, ale ačkoliv nás bylo v autobuse málo, pouze 3 rodiny, jeli jsme 2,5 hodiny v klimatizovaném autobuse, kde naše Adélka okamžitě nastydlka a dostala kašel 3..hotel byl čtyřhvězdičkový pouze v prospektu, původně jsme dostaly pokoj nad podiem, kde byla denně diskotéka do půlnoci, ve 3.patře bez výtahu s palandou v jednom pokoji,4. dětské hřiště bylo, ale bazének byl zrušen, což zřejmě v prospektu zapomněli změnit....... Takže toto na úvod.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Hotel inzerovaný jako 4hvězdičkový této kategiorii neodpovídal.Původně nám dali pokoj s palandou, ve 3. patře bez výtahu- v hotelech žádné výtahy nejsou, nechali se napálit i lidé po opetraci kolene a pak vzali až 5. nabídku- což jsme odmítly, samy jsme si musely "vyhádat " pokoj bez palandy, nakonec jsme dostaly dva malé pokojíky propojené koupelnou se sprchovým koutem. Dostačující, až na to, že se nedalo sprchovat, chvíli tekla studená a chvíli horka voda, nic mezitím, takže s malou jsme měly problém. Podium s diskotékou bylo poněkud dále, takže hudba do půlnoci nebyla tak intenzivní, ale stejně by u toho člověk usnout nemohl. Navíc ruští spolubydlící se chovali dosti hlučně a opakovaně jsem je musela napomínat.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jídlo bylo v podstatě denně stejné, jedno jídlo s masem, pak grilovaná makrela, hranolky, zeleninové saláty, z ovoce zelené špendlíky,meloun, pomeranč a grapefruit.Dezerty sladké, bez výraznějších chutí, lišily se spíše jen tvarem.Ale je možné si ze stávajícího sortimentu sestavit jídlo dle individuálních potřeb. Jídlo pro děti chybělo- např. v Tunisku bylo vždy 1 jídlo pro děti, méně slané atd. Tady byly dobré pro děti polévky. Pití bylo nalévané, což není vyloženě přjemné, tvořily se fronty, nalévající číšníci se tvářili tak, že pokud nedostanou TIPS- spropitné, my nedostaneme pití. Káva z automatu byla hnusná.Ale kdyžy člověk viděl ty tlusté masy sádla, nabírající si hranolky, radši jídlo spíš vynechal. Musím říci, že nikdo neměl žádné zažívací potíže. Jako negativum vidím, že nebyla k dispozici balená voda na pokoj, musely jsme ji kupovat. All inclusive pak není all.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Služby- úklid- dostačující, vyměnili nám, většinou odpoledne, ručníky, vytřeli.Nic se nám neztratilo, zamykaly jsme si věci do kufru.Sportovní vyžití - jedině snad posilovna, tu jsme nevyužily.Já měla sportovní vyžití v tom, že jsem si musela nařizovat budík na 6hodin ráno, abych běžela na pláž a rezervovala lehátka. Po 7 hodině už bylo dost plně obsazeno. Kulturní vyžití bylo směřováno zcela pro ruskou klientelu, v ruštině, proč chcete hodnotit animaci pro ruské děti? Naše Adélka tomu nebude rozumět ani za 2 roky! Všichni číšníci mluví pouze rusky, ačkoliv jsme mluvily anglicky nebo německy, byl to pro ně spíš problém. BAZÉNY- ten dětský u hřiště byl zrušen, jak nám sdělila delegátka, v prospektu nebylo uvedeno. A jinak - bazén tam byl, aerobic v ruštině. Personál zvyklý na tips od ruské klientely.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Moře teplé, protože bylo dost mělké, celkem čisté, při větrném počasí chaluhy, nikdo je neuklízel.Na pláži lehátka a ručníky zdarma, pláž přeplněná lidmi,vhodné bylo si přivstat a zarezervovat si ručníkem lehátko a i tak si nebyl člověk jistý, zda si nějaké Rusky nelehnou na vaše místo. Nesnáším přeplněné pláže, takže pro mne to nebylo.Hotel na hotelu, hlava na hlavě, navíc na ruské. Vystopovaly jsme tu pár Čechů a pár Němců.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Kolem hotelu byly jen samé další hotely. Na hlavní třídě obchod typu vietnamských tržišť.Delegátka, která žije v Turecku 22 let, nám sdělila, že do Side jede autobus 30 minut,což nebyla pravda, jely jsme za 1 euro 10 minut.Jinak vedle pláže krásná promenáda, bylo možné jet s kočárkem večer podél pláže. V každém hotelu je vlastní animační program, takže hudba.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Vzhledem k tomu, že jsem odjela z ruskéhbo města na západě Čech na dovolenou, jsem byla dost nemile překvapená složením hotelových hostů. O dovolené se mi prostě nechce mluvit rusky!!!! Před 5 lety jsem byla vTurecku s německou CK a jednání personálu a složení hotelových hostů bylo úplně na jiné úrovni. Navíc jsme hned na letišti dostaly za 5 euro 1 zájezd do Aspendosu a na Manavgat a 1 proceduru hammam, což jsme využily a dodnes na to vzpomínáme. Myslím, že tuto zkušenost už nebudu cíleně opakovat. Radši pojedu tam, kde jsou rozlehlé pláže, klid a různorodí hosté..........Jo, počasí bylo úžasné! Krásně teplo, voda teplá,sluníčko, takže paráda! Je mi jasné, že budu brána jako kverulant, ale mám toho času a volna tak málo, že musím pečliuvě zvažovat, kde ho strávit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Jaroslava: hotel Larissa - 30. 7. 2013 21:20

plně se vším co napsala p.Bobina souhlasím,vrátila jsem se před 4 dny a stále se vzpamatovávám!!!!!Už nikdy Larissa!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání