Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Marvida Side Beach Club Hotel (ex Larissa Beach Club) **** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 292x
Recenze se líbila: 504 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotelová pláž Hotelová pláž
  • Foto z hotelové pláže Foto z hotelové pláže
  • Ranní procházka na pláž. Nutné kvůli obsazení lehátek :-) Ranní procházka na pláž. Nutné kvůli obsazení lehátek :-)
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • Bazén s klouzačkou Bazén s klouzačkou
  • Pokoj (postele jsme srazili k sobě, tak to není moc symetrické) Pokoj (postele jsme srazili k sobě, tak to není moc symetrické)

Četla jsem předchozí recenze a tak jsem se rozhodla napsat. Nezdálo se mi to tak strašné, jak někteří popisují. I když mnohé je pravda. Brzy jsme například zjistili, že místo na lehátku už po deváté hodině neseženeme, tak jsme si další den přivstali a obsadili si dvě lehátka našimi ručníky. Až poté jsme šli na snídani a pak jsme se v klidu přesunuli na pláž. Byla to krásná procházka, každý den kolem půl sedmé ráno. Všude klid, viděli jsme vycházet slunce :-). V sedm jsme byli na snídani a tam byla také pohoda. Věšina hostů chodila mezi osmou a devátou a to pak byl přeplněno.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Náš pokoj byl v jedné z vilek, v prvním patře. Schody mi nedělají problém, tak mi nevadilo, že tam není výtah. Pokoj byl prostorný, čistý a klimatizace fungovala dobře. Uklízelo se a osušky se měnili každý den. Snad kromě jednoho dne. Sprcha byla v pohodě, vždy teplá voda. Neměli jsme problémy, jak někdo popisoval, že tekla buď horká nebo studená voda. Náš pokoj měl i prostornou lodžii se stolkem a třemi křesly. U jiných pokojů byly pouze malé balkónky. Spropitné jsme nechali na pokoji až při odjezdu. Asi 5 EUR. Možná by bylo lepší nechávat postupně něco každý den, ale na úklidu se to myslím neodrazilo.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jídla bylo dost a bylo chutné. Myslím, že si mohl vybrat každý. Kdyby nic jiného, tak tam vždy bylo nějaké maso, hranolky a rýže. Spousta zeleniny, salátů. Z ovoce každý den melouny, pomeranče, jablka. V dezertech byl také výběr. Vždy jsme se spíše hlídali, abychom se nepřejedli. Je pravda, že hosté z Ruska byli trochu neomalení. Nabírali si na talíře velké množství jídla a pak tam většinu nechávali a byl po nich dost velký nepořádek. Možná i proto většinou nebyly na stole ubrusy. Za to ale hotel nemůže, těžko by tyto hosty někdo převychoval. A také by bylo vedení hotelu samo proti sobě, kdyby snad chtělo hostům z Ruska zakázat pobyt na jejich hotelu. Myslím, že ruská klientela je pro ně přínosem a také spropitné dávali hosté z Ruska častěji než my. S ruskými hosty jsme neměli žádné problémy. Když jsme se chovali přátelsky, tak oni také.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení hotelu bylo na slušné úrovni. Se službami jsme byli spokojeni. Když byl nějaký problém, tak nám vždy někdo ochotně poradil nebo pomohl. Personál byl milý a přátelský.

Samozřejmě jsou i lepší čtyřhvězdičkové hotely, ale kdo bude hledat nedostatky, tak je najde všude.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Moře bylo teplé (pobyt jsme měli v srpnu), většinou zakalené pískem. Na okraji chaluhy, které nikdo nodklízel. Tím ale pláž vypadala přirozeněji. Většinou tam volně pobíhalo i několi psů, kteří jsou ale na turisty zvyklí a nijak nerušili. Pláž i moře byly dost přeplněné. Hloubka vody byla do vzdálenosti asi 500 m od břehu většinou tak do 1,6 m. Vhodné pro neplavce a malé děti. Místy byli na dně skály o které se dal lehce ukopnout palec. Když srovnám tuto pláž a Kleopatřinu pláž v Alánii, tak ta je krásnější a také čistější. Ale zase byla dost brzy hloubka. To je ale jen má zkušenost. Byla jsem na jedné pláži v Alánii a na jedné pláži v Side. U každého hotelu to je jiné.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Do areálu hotelu se vchází přez recepci a pak se pokračuje k jednotlivým vilkám, které jsou umístěny kolem hlavní budovy restaurace a bazénu. Všude je dost květin a stromů. Vše je hezky udržované.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

S pobytem v hotelu Larissa Beach jsme byli spokojeni a klidně bychom tam jeli opět.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání