Napsat recenzi

Dovolená v Turecku.

Recenze hotelu Sayanora Hotel & Park *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 840x
Recenze se líbila: 484 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou jsme si užili, i když hned při příjezdu jsme zažil menší šok, když jsme dostali pokoj v části hotelu zvané Sayanora Park. A přitom na toto jsem se ptal v ČR u cestovky, jestli k tomu nemůže dojít a bylo my řečeno, že ne. Pokoj byl opravdu max na přespání a i když byl čistý, tak měli dva lidi problém se v něm vyhnout. Ovšem po informování naši delegátky, jsme v něm jednu noc vydrželi (hotel byl plný) a hned další den jsme dostali pokoj přímo na hotelu, tak jak jsme od začátku chtěli. Poté, už jsme neměli sebemenší problém a i delegátka byla vynikající.

Pláž u Hotelu není nic moc, ale pláž Delfin je perfektní. Škoda jen, že autobusy nesváží i na obejdy a je tedy nutné chodit pěšky, sice to není daleko, ale v jejich teplotách to zrovna není nic příjemného. Určitě nedoporučuji Hotel pro rodiny, který mají malé děti.

Výlety se vyplatí, ale ty bližší cíle určitě navštivte samy. Jejich autobusy jsou perfektní. Nastoupíte kde chcete a vystoupíte kde potřebujete a i cenově to není nic přehnaného.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Mimo první den, kdy ten pokoj opravdu byl pro dva lidi malí a po výměně viz. text nahoře, jsme si nemohli stěžovat. Neměli jsme sice nic moc výhled, ale na pokoji jsme stejně byli minimálně. Spát se na postelích dalo dobře a všude bylo čisto a ručníky měnili skoro každý den, pokud je pustíte na pokoj. Někdy uklízeli docela pozdě, ale to byl spíš můj názor a určitě to ničemu nevadí.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Bez sebemenší chybičky, ze strany hotelu. Doporučuji nejezdit v úterý na výlety. Mají Turecký den a dělají jejich místní speciality, stojí za to ten den zůstat večer na hotelu. Jen jejich moučníky jsou kalorické bomby, ale to je spíš jejich styl. Stejně na tom jsou všechny hotely. Ovšem kdo má rád hodně sladké, přijde si tam na svoje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Bez problémů, i s prvním problémem nám vyšli vstříc viz. text předtím. Jen se nám nepovedlo pokojské přesvědčit, aby nám udělali na posteli labuť. Tak snad jinde.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Nedám plný počet, pláž u Hotelu je opravdu děsná, jenže to jsme věděli hned od začátku a stejně jsme na ní nechodily. To by tedy vůbec nevadilo. Pláž Delfin naopak je super, jenže tam turisté dělají pěkný bordel po sobě (hlavně kuřáci) a zrovna moc to nikdo neuklízí. Na druhou stranu, to není nic příšerného, ale dojem to prostě kazí a plný počet díky tomu nedám. Na druhou stranu moře, bylo SUPER :-).

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Proč jen 4 hvězdičky ? Okolí hotelu bylo v celku v pořádku, jenže na pláž (tu horší) se šlo zkratkou a hned poté co se vyšlo z hotelu, se člověk dostal do míst, které by u hotelu bít neměli. Na druhou stranu, za to hotel nemohl, tak i když jsou hvězdičky jen 4, neberte to vážně a dovolené to nevadí.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Celkem spokojenost. Nakonec jsem dal super. Vyjma menšího problému hned ze začátku se k nám chovali jak měli a neměli jsme sebemenší problém, kdy bychom si mohli na něco stěžovat. Pár chybiček se našlo, ale při té ceně na 12 dní to za to stálo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání