Napsat recenzi

Hera Park Hotel

Recenze hotelu Hera Beach Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 1 314x
Recenze se líbila: 528 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vybrali jsme si a uhradili zájezd do menšího hotelu v Side - Hera Beach Hotel se 69 pokoji.Těšili jsme se na klidnou dovolenou.Také nás lákala nabídka s odletem v 5 hod. ráno. Nejdříve nám byl změněn odlet tak, že jsme na místo dojeli až po půlnoci někdy kolem 1 hod a 30 min. místo dne 7.9.2012 až 8.9.2012. Další rána - po příletu nám delegátka sdělila, že náš hotel je vyprodaný , takže dostaneme hotel jiný " l e p š í ".

Vysadila nás v půl druhé ráno na recepci " Hera park Hotel" a odjela. Dále již nebyla dosažitelná až do odpoledních hodin na povinnou informační schůzku. Do pěti hodin do rána jsme seděli na recepci a kromě nás ještě další 4 manželé.Ujal se nás jako překladatel delegát , který mezi tím přijel s jinou skupinou.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Prvnní šok z ubytování: dostali jsme pokoj ve sklepě s výhledem do opěrné zdi, která byla pod úrovní silnice, která vedla kolem hotelu.Mezi zdí a pokojem byl. asi půlmetrový balkonek, s naházenými odpadky zvenku a upadlý věšák. Na balkonek se dalo přijít ze silnice po kamenech jako po schodech a dveře balkonku se nedaly zamknout. Mezi skříní a postelí bylo místo na projití asi 30 cm. Ve skříních nebyly žádné police ani ramínka a posuvné dveře byly nasazené obráceně a napůl vypadlé, takže se nedaly skříně používat. V koupelně a na záchodě nebylo nic doplněno.Klimatizace fungovala pouze když byly zamčené dveře na balkonek, takže - nefungovala.Odmítli jsme tento pokoj přijmout a vraceli jsme se na recepci. Po otevření dveří jsme se vyděsili z pohledů našich spolucestujících, kteří dostali pokoj ve stejných "katakombách" s tím rozdílem, že jejich výhled z okna směřoval do chodby přímo do našich dveří. Sešli jsme se zase všichni na recepci, kde jsme strávili noc . V 10 hodin 30 min jsme se dočkali výměny pokoje do 4 patra, ten již ušel. Byl to osmipatrový hotel a na každém patře asi tak cca 24 pokojů - pro nás tedy "g i g a n t ". Delegátka měla jedinou starost a to - prodat co nejvíce výletů.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Stravy bylo dost i byla chutná, ale káva a čaj se podával v kelímcích z automatů i k snídani , byl stálý nedostatek příborů a malých lžiček, používaly se míchací tyčinky z umělé hmoty jako v automatech na nádraží. Víno nepoživatelné octovaté, pivo a sladké nápoje dobré. Chlazené balené vody v barelech bylo také dost. Slibované občerstvení na pláži nebylo žádné, pokud jste se chtěli napít, nebo si dát kávu mezi jídly, museli jste si jít na ní cca 10 minut zpět do hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Bazén v poměru k hostům je malý, lehátek kolem něj málo, personál v jídelně mnohdy jednal zmatečně a hlasitě, nefungovala klimatizace v jídelně.Úklid na pokoji v našem patře byl perfektní. Animační programy žádné, sportovní vyžití - max. ve sklepě kulečník

kultura žádná, max. televize. Výtah jezdil, jak chtěl sám, ne podle toho, v kterém patře byl přivolán , nebo kam jste si zmačkli tlačítko, takže jste se pěkně povozili a pak jste většinou vystoupili tam, kde jste původně nastoupili a pak šli radši po schodech.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Vzdálenost nebyla 100 merrů, jak bylo slibováno ,ale 10 minut chůze , pláž byla malá a sloužila pro oba hotely, ja pro Beach Hotel , tak pro Park Hotel, na pláži není sprcha, zato je tam nedostatek lehátek pro oba hotely a ještě k tomu jsou rozbitá-neudržovaná. Slibované občerstvení na pláži není. Voda , písek, a vstup do moře i teplota- perfektní.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel je situován zčásti v ještě nezastavěných lokalitách, ale k obchodům dost blízko a procházkou do staré části je možno procházet bez problémů, nebo taxikem.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Dá se říci: - vydrželi jsme to a těšili jsme se už zase domů. Zprvu jsme uvažovali o reklamaci i s ostatními postiženými, ale nelíbil se nám způsob, jakým chtěla delegátka postupovat.Měli bychom zkažený i zbytek dovolené. Tak jsme byli rádi, když jsme našli místo u moře nebo u bazénu a měli klid. Zařekli jsme se , že s CK Pantour již N i k d y !!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání