Napsat recenzi

Recenze hoteu a dovolené

Recenze hotelu Elit Köseoglu Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 673x
Recenze se líbila: 506 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel a CK Pantour už radeji ne a to nejsem náročný klient

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Po příletu a nastěhování do hotelu, první negativní zkušenost.Klimatizace kterou jsme mněli v ceně nešla ,na dotas jestli je nějaký problém mi bylo řečeno recepčním že si jí musíme zaplatit,to se na druhý den vyřešilo.V pokoji lezl šváb asi 10 cm na to jsem ráno požádal o nový pokoj nakonec jsme dostali nový vyhovující. Ale perlička, když jsem toto ráno řekl delegátovi tak mi odpověděl,šváby vám nic neudělají to jsou čistotná zvířátka, a ruská recepční řekla to nět problém sprej a oni ubjegáju.Bazén a dětský bazén který byl napsán v inzerci CK tam vůbec nebyl.To samé lehátka na soukromé pláži která byla vyfocena v inzerci CK to beru jako klamavou reklamu taková tam prostě nebyla.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jedním slovem katastrofa,snídaně stále stejné a to oplzlí salám vejce a výběr asi pět druhů salátu a meloun,mléko a skřupinky co zbylo po snidani bylo večer.Večeře opět saláty občs trochu smradlavé a jedno jídlo a to 5x ryba na způsob karbanátku porce pro malé dítě.Poslední den a to jsme před odletem nedostali ani večeři s tím že na ní nemáme nárok, to nám řekl nepříjemný personál této restaurace a to jsmě mněli 7x polopenzi.Pití hnusny sladký džus a káva která se nedala pít.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Ůklid v pořádku,vybavení v pořádku,personál dejme tomu uspokojující.Pokojské výborné.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Placená pláž 5 euro za den nebyla nejhorší,moře super čisté krásné.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Spoustu obchodů, restaurací a blízko k moři.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Ještě jedna poznámka ,nechápu jak může dělat delegáta člověk který neumí řeč zěmě ve které tuto práci dělá. Delegátem byl David pokut jste nic nechtěl super ,pokud ano ´byl to problém.Nejsem náročný klient ale s touto CK a do tohoto hotelu NEDOPORUČUJI

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání