Napsat recenzi

super dovolena

Recenze hotelu Dosi Hotel **** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 468x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vcera jsme se vratili z dovo z hotelu DOSI a nemohu jinak nez chvalit a vsem doporucit. Jidla spousta vybere si kazdy,personal prijemny,ochotny,vstricny.Okoli pekne,hezka vecerni prochazka promenadou u more do mesta Side,v okoli hotelu spousta obchodu k nakupovani. Na plazi dost lehatek a slunecniku,jen more diky pisecne plazi trochu kalnejsi.Vylety nabizene hotelem jsou drahe,ale daji se bez problemu koupit ve meste od jinych prodejcu za mnohem levneji. My byli na HAMAM coz jsou takove turecke lazne,procedura trva 90min,v Dosi ji nabizi za 35euro a my ji ve meste sehnali za 18euro.Lehnete si na nahraty mramor:kamen,udelaji vam peeling,potom penova masaz a nakonec uzasna olejova masaz opravdu to stoji za to-moc prijemne.Tento hotel je na urovni,4hvezdicky si zaslouzi a je vhodny jak pro rodiny s detmi tak pro mlade i starsi pary. Zkratka pro vsechny. Vratila bych se tam hned.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Bez problemu,nemelo chybu.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Vyborne

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

U hotelu dva bazeny,dopoledne a odpoledne tak ruzne: sipky, vodni polo pro pany, vodni aerobik pro vsechny,volejbal. Kazdy vecer tez animacni programy.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

More kalnejsi diky pisecne plazi.Vstup do more pozvolny,nabidka vodnich sportu spousta,na plazi volejbal.Vzdalenost asi 20min od hotelu. Pro nas prijemna prochazka po vydatne snidani i obede,ale jinak kdo nechce pesky jezdi hotelovy minibus zdarma nekolikrat za den.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okoli hotelu spousta obchodu s ruznym znackovym oblecenim. V antickem meste Side,ktere je vzdalene asi 5km od hotelu je k videni spousta starobylich pamatek a take orovska trznice ktera se jmenuje BAZAR.Rekla bych,ze je tam draz nez v obchodech u hotelu.Da se tam jit pesky pekna vecerni prochazka a nebo jet minibusem tzv. DOLMUS za 1az 2eura.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Moc hezka dovolena.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání