Napsat recenzi

Palmiye Garden Otel ***

Recenze hotelu Akdora Resort Hotel & Spa **** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 196x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel uz nikdy, existuji i lepsi hotely *** nez tento....

Ubytování  průměrně (3/5)

Ze 7 dni nam tekla tepla voda 2-3 dny. A to jsme si museli chodit kazdej den stezovat, jinak by to personalu bylo jedno. Za cenu byly pokoje dobre, uklid take usel.

Strava a stravování  průměrně (1,6/5)

Jidlo otresne, stale se opakujici, 1 druh masa k obedu, co zbylo bylo dali k veceri. Vecere ze zacatku rozmanite ale pote se ke konci opakujici, nedochucene, mastne... Neustale stejna omacka pripominajici cechum leco. Snidane neustale stejne a horsi. Sladke jidlo take stejne, zadna zmrzlina. Oblohy,salaty taktez. Spinave nadobi. Stylem ze hrozi hepatitida A!! My meli zkusenost, ze se nam v jidle pri veceri objevil kus konzervy,pekne ostry, tak se nam sef kuchar vysmal, ze je to nas nehet, byl drzy ani se neomluvil. Pak jsme se dozvedeli, ze si stezovalo vic lidi, ale Turci se k tomu nepriznali a popirali.

All inclusive alkohol velmi chudy vyber.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Vybaveni na 3 hvezdy dostacujici. Internet wifi velmi pomaly, slaba sit. Personal drzy, uprednostnujici ruskou narodnost, barman na baru nemyl nadobi, sklenicky neustale od rtenek,umastene. Stoly na terase neutrene, spinave. Vycviceny personal, ktery chaoticky dela vsechno, prakticky nic, neustale se stridajici. Hudba na baru akorat tak pro ruskou a nemeckou narodnost. Cesi tam jsou na poslednim miste. A na bazen sviti cca 2 hod. dopledne, jinak je cely den ve stinu, velmi neprakticke. 1 den nejezdil vytah.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

More super ciste. Plaz hotel nema, ale na soukrome kdyz jsme si dali drink, nechteli platit za lehatka a personal na plazi prijemny. Je to jen trosku dal 500 m. a cesta zpet do kopce :-(

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

hodne nakupnich moznosti, cesta do centra podel promenady u more velmi zabavna a celkem blizko.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

na tento hotel dlouho nezapomeneme.....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 9 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání