Napsat recenzi

Veliké zklamání

Recenze hotelu Aperion Beach Hotel *** (Turecko - Side - Kizilot)

Hodnocení:
průměrně: 1,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 532x
Recenze se líbila: 523 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 1
  • pohled z okna pohled z okna
  • plážový bar plážový bar
  • naše lehátka s lítajícími slunečníky naše lehátka s lítajícími slunečníky
  • pohled z okna na okolní pustinu pohled z okna na okolní pustinu
  • bazén bazén
  • hotelový bar hotelový bar
  • jídelna jídelna
  • recepce hotelu recepce hotelu
  • ranní pohled na kravičky vedle hotelu- kohoutka jsme bohužel nenašli :-)) ranní pohled na kravičky vedle hotelu- kohoutka jsme bohužel nenašli :-))

Nedoporučuji, za méně peněz,než kolik nás letos stál pouhý týden v hotelu Aperion Beach,od CK Pantour,, jsem měla v Turecku před 2 lety,krásnou dovolenou na 12 dní od CK Blue Style bez starostí a se všemi službami delegáta i výlety v ceně !! A proto jsem chtěla ještě jednou tuto zemi navštívit,,jsem velice zklamaná,,!!! Sem bych již nejela ani zadarmo!!!!!

A hlavně již nikdy z CK Pantour. Nechala jsem se zlákat jejich klamavou reklamou na pobyt v hotelu Club Rasputin, jenže za pár dní po objednávce jsem zjistila z recenzí,že se u hotelu staví veliký nový komplex,a tato stavba samozřejmě narušuje pobyt,a také to,že hotel je u šestiproudové silnice a na pláž se chodí přez tuto silnici,nebo podchodem,,což nám CK při objednávce neřekla.Zažádala jsem o výměnu hotelu,za hotel Aperion,/jiný hotel u pláže totiž v jejich nabídce nebyl//...bylo mě řečeno,že to není problém,ale byl a veliký!! Nejen,že si za výměnu hotelu naúčtovali 1400,-Kč/za osobu,ale novou cestovní smlouvu jsme z nich museli páčit opětovnými telefonáty na poslední chvíli.A vrcholem všeho bylo,když nám jejich manažér zavolal půl hodiny před odjezdem na letiště,že nás v hotelu Aperion nemůžou ubytovat a trval na tom,že budeme ubytováni přímo v rušné Alanyi,v hotelu, o kterém jsem neměla žádné informace.Toto jsme odmítli a trvali na cestovní smlouvě,ale celou cestu letadlem jsme nevěděli, kam vlastně jedeme,neboť na letišti v Praze ten slibovaný delegát samozřejmě nebyl.A samozřejmě po příletu následovali další dohady v místě, až nakonec nějaký delegát z místní CK někam volal,a my jsme konečně nastoupili do autobusu směr Sidi a hotel Aperion.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Hotel hezký,zřejmě nový. Pokoje ve vyšších patrech s výhledem na moře,ale přízemní s výhledem do bazénu,kde po celý den hrála hlasitá hudba-takže horor!! Pokojová služba je ale přetížená, nestíhala uklízet každý den, talíře a skleničky zůstávaly na hotelové chodbě

i tři dny. Minibar není! Vody jsme se museli každý den doprošovat na recepci.Ta byla také v plastových lahvích,ale na pokoji nebyla k dispozici ani jedna sklenka,ani v koupelně.!! Lednička byla namražená,tím pádem nefunkční,jelikož po odchodu z pokoje se vám automaticky vypne eletrika,takže si tu plastovou vodu nemůžete ani vychladit.!!Pokoj nám byl uklizen pouze jednou za pobyt,ale formou složení již použitých ručníků do nějakého vějíře na postelích,toť vše,o nějakém větším úklidu, jsme si mohli nechat jen zdát,i o výměně ručníků,, takže jsme si po celou dobu pobytu hledali po chodbách koště,aby jsme si mohli alespoň zamést prach pod postelemi a písek ve sprše.. Šampony a mýdlíčka po prvním dnu došly a už nebyly.Pro papír na WC jsme se naučili raději hledat pokojskou,žádost v recepci nic neznamenala.A ještě jedna "malá" věc nám kazila dojem a to, že každé cca 2 hod bylo krátké přerušení proudu, které vyplo klimatizace, takže v noci jsme se co 2 hod budili vedrem a zapínali ji. Satelitní televize vysílala asi 4 turecké programy v mizerné obrazové kvalitě.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Jídlo bylo docela dobré, někdy dokonce výborné. Ovšem pořád stejné, výběr se téměř neměnil. Byla spousta zeleniny (super, ale je dobré ji aspoň občas doplnit něčím,co se

podobá masu), kuřecí kousky v salátu byly jen občas, ryba za celý pobyt jen 2x.Ovoce-jen melouny a asi dvakrát nedozrálé pomeranče. Na palačinky se ráno stála fronta.Jídlo jindy než 7-1O, 12:30-14:00, 19-21 prostě nebylo, jídelna prázdná. Káva...turecká káva...co já se na ni natěšila...přivítal mě špinavý a věčně porouchaný automat, v němž málokdy byly všechny ingredience. Pití jinak..voda,+ Sprite, Fanta i Cola, - postmixová kvalita. O džusu si nechte zdát.A hlavně vše v plastových kelímkách.Sklenice jsem neviděla nikde. Možná to vypadá, že jsou tu jen mínusy, abych byla upřímná, ten zbytek byl dobrý, občas dokonce výborný. Spousta salátů, několik druhů hlavních zeleninových jídel a jedno jídlo masitější. A dobré kousky moučníků. Po příjezdu rodiny majitele hotelu se dokonce začalo i uklízet v jídelně,a na stolech se objevily látkové ubrusy. Již jsme si nemuseli sami ubrousky utírat stoly,po předchozích strávnících.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,9/5)

Personál anglicky nemluví a ani se o to moc nesnaží,spíše rusky!!Většina klientely byla totiž z Ruska a místní lidé.Ale když mohl vyjít vstříc a nedalo to moc práce, vyšel vstříc a snažil se být milý. To, že vám slíbil něco, co pak nebylo, je věc druhá... bazén se uklízel vždy až druhý před 10h, takže jste si museli počkat,než ho líný Turek od okurek uklidí od

bordelu z večera,který u bazénu byl. A pak se ozval zvuk trubky, jak u vojenského útoku,následně začala denní hlučná diskotéka,přímo pod okny pokojů, která pokračovala večer "takzvaným"animačním trapným programem pro děti,denně se opakujícím,do pozdních večerních hodin. Pití k jídlu si musíte nosit sami,obsluha žádná. Je to hotel pro turky, ostatní berou jako podřadné hosty. Většinu věcí, které cestovna nabízí nedostanete- Služby hotelu nic moc... teda spíše nic než moc. My jsme přijeli v noci po 2 hod.ranní, první pokoj kam nás zavedl recepční,měl zkrat v elektrice,odběhl pro opraváře,ten s tím nic neudělal,takže šel pro jiný klíč,pokoj ve druhém patře,po otevření zjistil,že pokoj není uklizen,takže šel pro další klíč,stoupali jsme o další patro výš,ubytoval nás po 3 hod.ranní s tím,že se ráno budeme stěhovat jinam,že tento pokoj je rodinný,,takže dobrá noc,která samozřejmě byla již počítána v ceně pobytu /placen pobyt 7 nocí/. Ráno za menší "bakšiš"nás nakonec recepční nechala v tomto pokoji.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž nedaleko od hotelu.Hrubý písek, jemný štěrk a v moři hrubý štěrk, slunečníky a lehátka zdarma. V okolí dlouho nikde nic, pak rozestavěný hotel a nějaké smetí. Moře krásné,přístup po oblázcích,pláž ale špinavá,všude papíry a bar na pláži byl" luxusní",takhle nevypadá ani ten nejnechutnější stánek na Hlavním nádraží v Praze :-( Pití jen od 10 do 16, výběr: pivo+ostře červená sladká limča-+voda. Káva:opět automat,ne vždy funkční.!! Na WC věčně porouchaný zásobník papíru,takže nosit sebou ubrousky!! Slunečníky zřejmě majitel pořídil z nějakého výprodeje,byly rezaté,rozbité,při větru odlétaly pryč,držáky jsme podpírali vším,co jsme našli,na pláži žádná obsluha a úklid,uprostřed popel z ohniště,co si tu dělali místní. Po příjezdu rodiny majitele,se to trochu zlepšilo, začali trochu rovnat lehátka a slunečníky,a zahrabali ten popel od ohniště.A pár dní tu dopoledne pekla jedna paní placky,ovšem za poplatek. Sprcha byla jen roura,den před naším odjezdem tam konečně nasadili rozstřikovač vody. Moře super,,čistá voda i odpolední vlny, což kompenzovalo ostatní negativní dojem z pláže. A hlavně opět po celý den hlučná "diskotéka",i na pláži,reproduktor otočený přímo k lehátkům.

Okolí hotelu  průměrně (1,9/5)

Poušť a písek, místy díry v písku,do kterých je vyváženo zřejmě smetí. Malé městečko,kde se zřejmě do budoucna připravuje další výstavba hotelových komplexů. Hotelový komplex byl obehnát plotem potaženým celtou ala M.A.S.C.H ...škoda,květiny by se tam vyjímaly více. Z druhé strany je pár domů a prašná silnice, louka,kde se pásly krávy a po ránu nás budil kohout a vůně hnoje.

Celkový dojem  průměrně (1,6/5)

Veliké zklamání.! Hotel je zřejmě teprve v "záběhu",ale CK Pantour nedoporučuji:!!Ani na cestu z a na letiště se nikdo od nich nedostavil, čas příjezdu autobusu k dopravě na letiště nám poslali faxem do recepce hotelu,delegát se objevil jen v prvním dni pobytu,zřejmě jen proto,aby nám prodal co nejvíce drahých výletů. Na cestě zpět k letišti nás sbíral po hotelích delegát z místní cestovky,který samozřejmě nemluvil česky,takže před letištěm nám pokyny k odbavení podal v jakési zkomolené angličtině.!!

Asi takto: zaplať a pak se starej sám, motto CK Pantour.. a info o prodávajících hotelích jsou jen záměrně částečná..

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Miloslava Brázdová: S většinou souhlasím, něco se zlepšilo - 29. 6. 2014 22:59

bazén byl nyní uklízen v 7h. ráno a pak večer, ubrusy stále nejsou, jen umělohmotné pásy, ale ani se nedivím.O kultuře stolování někteří hosté asi neslyšeli.nabídka nápojů byla větší, někdy tekla jen zabarvená voda z nabídky džusu.Při cestě z letiště byl problém.Přílet ve 23h.místního času, pak hledání stánku s delegátkou, která nám vrazila papír a řakla číslo busu.Řidič neznal trasu kam měl hosty rozvážet, cca 30minut nás nechal sedět v busu, neustále telefonoval, kouřil, alespoň jsme si koupili za eura vodu. Na místo jsme dorazili po jedné hodině.Na čas udaný jako schůzka s delegátkou se dostavila pozdě, telefon nebrala, netušili jsme jestli se s ní nějak spojíme.Peníze v recepci nemění.Při odletu také jen zpráva na recepci, odljezd busem ve 12,30h.a to se jídelna teprve otevírala.Takže žádné inclusiv na 7 dní.Ani třeba malý balíček a s trochou vody. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání