Napsat recenzi

SUPER DOVOLENÁ

Recenze hotelu Adora Calma Beach Hotel *** (Turecko - Side - Kizilot)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 224x
Recenze se líbila: 423 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tato dovolená patři mezi ty nejlepší. Minulý rok jsem byla ve stejné kategorii v Tunisku, tedy 3+ a nedá se to srovnat. Čisto, klid, pohoda. Personál milý, ochotný... No prostě fajn. Jediné minus bylo že jsme měly garantované od cestovky animační programy jelikož je to klubový hotel, ale animatory jsme tam s mamkou nepotkaly. Na dotaz mě delegátka Dominika řekla, že je animator vážně nemocný a že hledají nového, takže příště už bude vše ok. Dále doporučuji vzít si sebou dost euro v drobných, protože za pití po 22:00 se platí a ne malo zpravidla od 4 euro nahoru podle druhu piti. uklízečkám je také lepší nějaký to euro podsunout, poté se snaží.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování jednoduché, ale čisté... Po příjezdu jsem měla jedné strany špinavý povlak na polštář a tak jsem ho zdělala a uklizečka mi ten polštář převlikla do čistého. Záchod trošku vrzal, občas trošku protékal...Hned vyřešeno! Ručníky jsme si dovezly své, takže nám nevadilo, že byly celý týden neměněné. Naopak využily jsme je na zem misto rohožky :D Klimatizace ta tam byla trošku problém nebot je tam elektřina na kartu, tudiž když pokoj opustíte, tak se vypne. Takže po celým dnu venku ve 40 stupních docela psycho. V hotelu je bezpečno, nekrade se tam. S mamkou jsme to tedy řešily tak, že cennosti- penize, pasy zamknuté v kufru a pokoj jsme nechávaly odemčený abychom tam měly večer chladno na spani. Ale jinak ok.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Kdybych mohla dát 6 hvězd tak dám. Výborná, vynikající kuchyně. Dozdrálá rajčata, chutná zelenina, výtečné sladkosti hlavně Baklava. Tu miluji. Jediné co mi nechutnalo, tak byla jejich bramborová kaše- byla kysela. A jednou se stalo, že byla zkažená vejce tak na to jedna pani upozornila a už se to nestalo!! Ale jinak top strava. Výběr dobrý běžně 3 jidla bez masa takže pro vegetariány výborné !!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení jednoduší. Však je to 3+ ale dostačujici. Vždy u bazenu a na pláži uklizeno. Služby skoro žádné, ale personal milý,, Docela dobře rozumi česky. Výborný byl chlapec Denis, který se o vše staral, tedy i o zábavu jen toho animačniho programu nebylo tolik, co slibovali v CK ale přesto byla diskotéka, zumba, věštba z turecké kávy. Chybělo mi večerní společenské vyžití mimo hotel. Obchod 5 min chuze od hotelu

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Uklizená, čistá. Dostatek lehátek. Chyběly slámové deštniky. Maji tam obrovskou plachtu misto slunečníku, takže tam bylo nedýchatelno. Moře krásné, čisté, ale hodně teplé. Takže osvěženi moc neproběhlo :D Nutné boty do vody. Pro pití se chodi k bazenu nedaleko. Sprchy funkční a velmi užitečné, pokud nechcete mit pisek a kameni na pokoji.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okoli moc nekomentuji, nebot neni o co stát. Turecký venkov. Ale i tak v hotelu žádný smrad z toho u hotelu nebyl. Nedaleko v peší vzdalenosti je krásný 5 hvězdičkový hotel u kterého jsou i nákupní možnosti. Tedy kabelky, kufry. boty. různé hlouposti do vody atd. Zde se smlouvá. Asi kilometr v pohodlné pěší vzdalenosti je mešita a každou neděli Turecký bazar. Nejlepší!

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Super. Za 9 000 dokonalá dovolená. Za plnou bych sem asi nejela, nebot za 16 000 můžu mit v last minutu 5 hvězdičkový hotel.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 46
z 53 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání