Napsat recenzi

Klidná dovolená

Recenze hotelu Adora Calma Beach Hotel *** (Turecko - Side - Kizilot)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 325x
Recenze se líbila: 353 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Výborně situovaný hotelový komplex, bungalovy na svahu nad mořem, vše v zeleni. Všechny pokoje orientovány k moři, domácké útulné prostředí.

Jídlo na terase ve svahu s nádherným výhledem na moře.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokojíky malé, ale čisté, každý den úklid, horká voda, nic nechybělo.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Hodně zeleniny, méně masa, ale vše chutné, výběr skromnější, některá jídla se opakovala, z ovoce hlavně melouny, při každém jídle, k dispozici chlazený džus, ledový čaj i voda non stop. Výběr alkoholu vodka, gin a rakije, bílé víno bylo docela dobré, červené méně, výborné slabé čepované pivo, šlo popíjet po celý den.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Na pokoji se trochu rozstřikovala voda ze sprchové hadice, bez upozornění byla druhý den vyměněna, stále uklizeno, během 8denního pobytu 1x převlíkali povlečení, běžný úklid každý den. Klimatizace fungovala bezvadně. Personál usměvavý, ochotný.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž písčitooblázčitá, přístup do moře docela prudký, pouze oblázky, brzy hloubka. Vylézt z moře bylo docela dobrodružství, některé seniorky lezly i po čtyřech nebo si navzájem pomáhaly. Voda v polovině září 28°C, nádherně čistá, občas větší vlny.

Děti nutno stále hlídat.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Pro toho, kdo hledá odpočinek a klid, super! Několikakilometrová pláž, otevřené moře, to mám ráda. Možnost posedět při sklence s výhledem na moře z několika příjemných míst, kdo chce korzovat na pobřeží, má smůlu. Do města docela daleko.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Nic jiného jsem od toho neočekávala, maximální spokojenost!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 46
z 53 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání