Napsat recenzi

super dovolená

Recenze hotelu Washington Resort Hotel & Spa ***** (Turecko - Side - Kizilagac)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 551x
Recenze se líbila: 439 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

za celou dobu dovolené, jsme neměli jediný problém

(snad jen Ti Rusi, ale na rusky mluvící občany si holt musíme zvykat ať jsme kdekoliv na světě).

Ubytování  průměrně (4,5/5)

výhled na moře jsme si připlatili hned v ČR - v hotelu jsme již do pasu žádné všimné nedávali

bydleli jsme v 1. a ve 4. patře ( 2 páry)- pokoje naprosto odpovídaly fotkám z katalogu - krásné prostorné pokoje, v 1. patře velký balkon s výhledem na moře a na celý hotelový komplex (bazény, tobogány, bar, zahrada atd.)

pokoj ve 4. patře (z boční strany hotelu) balkon malý s částečným výhledem na moře a okolí hotelu

klimatizace bez problémů, fén v koupelně

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

bez chyby - velké množství ovoce i zeleniny, maso na různé způsoby (pečené, grilované) ryby několikrát za pobyt, různé přílohy - těstoviny, rýže, hranolky, brambory, gril. zelenina, moučníky

zmrzlina se podává v hotelu vedle botanické zahrady, kde je možné i večeřet

na obědy není potřeba chodit do hotelu, výborně vařili i přímo u bazénu (každý den jiný druh grilovaného masa - kuřata, gyros, ryby, kuřecí plátky, možno udělat hamburgery, opět velké množství zeleninových salátů i ovoce)

k pití alko, i nealko

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

hotel bych označila na evropské poměry jako 4*

mini bar na pokoji byl doplňován 1x týdně nealko nápoji - voda, coca cola a sprite

personál bez připomínek - dorozumíte se rusky, německy, anglicky

přímo v hotelu obchody se suvenýry a drogérií, obchod s hodinkami, oblečením i kabelkami - ceny smluvní a dokonce lepší než mimo hotel

1x za pobyt možno rezervovat večeři v turecké a italské restauraci (přímo v hotelu) - rezervaci nutno udělat u paní naproti recepce - italskou večeři opravdu doporučujeme, v turecké jsme měli problém jen s hovězím masem - bylo tvrdé - téměř nepoživatelné

animační tým super jak pro děti tak pro dospělé

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

na pláži velké množství slunečníků i lehátek s matracemi + na vratnou kartu každý den výměna plážových osušek ( mění se v hotelu ve wellness)

vstup do moře po hrubém písku až valounech docela příkrý - cca po 5 metrech už hloubka - boty do vody určitě využijete

moře čisté, teplé - modré :o) - kolem poledne se dělají vlny

na pláži jsou psi - naprosto neškodní, není třeba se bát - hlídají pláž a turistů si nevšímají pokud na ně nezavoláte Vy - jídlo z ruky nevezmou, salám jsme jim dávali na dřevěné rohože

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

areál hotelu krásný, čistý, velká zahrada s palmami, cestou k pláži na trávě také lehátka se slunečníky, houpací sítě, dětský koutek.

na pláži sprchy, kabinky, WC mezi bazény a pláží

když vyjdete z brány hotelu uvidíte po levé straně pár krámků a když dojdete k hlavní silnici a půjdete doprava je tam cca po 100m velké nákupní centrum ALIBABA - dál do města jsme nešli - nebylo potřeba

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

super dovolená za odpovídající cenu, ale pokud vím hotel nabízí pouze slovenská CK ************* - což ale není problém - jde o jednu z největších slovenských CK

samozřejmě delegáti jsou Slováci

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání