Napsat recenzi

Nic proč se vrátit znovu

Recenze hotelu Washington Resort Hotel & Spa ***** (Turecko - Side - Kizilagac)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 441x
Recenze se líbila: 78 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0

nezkoušejte nic prohlížet moc z blizka… uklid, sklo, stoly.. Animacni tým tristní… tak nějak skryte přežívali. Žádné nadšene svolavani na hry a animace…večerní program velmi průměrný, některá vystoupení až úsměvně amatérská. Jídlo stále to same, chyběly mořské plody a vyber ryb. Několikrát nebyly cerstve, pozor na mleté karbose a kuřecí, měli jsme syrové. Na turecké poměry je toto malý rezort. Prošel částečnou rekonstrukci v roce 2019 a 2021. Pokoje většinou dva plus pristylka nebo palanda. Lednice s plechovkami nealko a pivo, dále už jen doplněné vody. Voda balena 0,5l všude po resortu v lednicich k dispozici. Zmrzlina 12-17 hod. nanuky Algida ( Twister, Classic, Magnum atp.) Výhoda je blízkost hezké pláže. Lehátek dostatek. Rucniky plážové na kartu. Vyborne Gezleme placky. Ale to je vše, co mohu pochválit. Okolí hotelu nic moc. Jedna ulice s bazarem. Typické turecké “origo” tretky. Manavgat cca 10km. Zastávka dolmuši před hotelem.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Měli jsme přímý výhled na more. Klimatizace chladila až moc a nesla regulovat i když se termostat tvářil, ze ano. Takže se musela stále vypínat a zapínat a v noci je to celkem otravne. Na přikrytí mate jen prosteradlo, takže po půl hodině s klimou je opravdu zima. Uklid jsme během pobytu nepozorovali. Akorát vysypali kose, a upravili prosteradlo. Měnili rucniky.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Mořské plody nebyly vůbec. Jednou turecky a jednou italsky večer. Těstoviny a pečivo neslane. U snídaně fresh džus. V režonech jídlo často málo teple, než jste si došli třeba pro pití nebo pro salat, jídlo na talíři bylo kompletně studené. Stále to same dokola. Některé drobnosti myslím ze nejsou hodný petihvezdickoveho hotelu. Talíře i sklo/plast v barech raději nekontrolujte…nenapili by jste se. Číšník vždy jeden na baru, dlouhé fronty… chápu, aby se toho min vypilo. A ještě je zdrzovalo nesmyslné otevírání malých panakovych lahvicek s alkoholem. Nechápu proč jim to na bar dali, možná aby je mohli kontrolovat?? Rozdíl mezi různými druhu tvrdého alkoholu žádný. Klasika místní preslazene michane drinky. Pivo Efes.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personálu byl citelný nedostatek. Na druhou stranu například zcela zbyteční dva uklizeci kluci u more, kteří stali cely den opreni o tyč slunečního paravanu a dvakrát za den vysypali kose a vecer srovnali lehátka. Plavčík věcně nebyl, a když byl měl v ruce mobil. Myslím si, ze by si nevšiml ani kdyby připlul ke břehu Titanic. Po plazi běhalo stěně větší rasy, ale bylo absolutně neotravne, pokud jste mu vylozene něco nenabizel, jen leželo ve stínu. Několikrát jsem videla ochranku pláže jak do štěněte kopala a hazela po nem kameny… pro mne šokující a smutné. Až na par výjimek, byl personal otrávený nekomunikativní a často nepříjemný. Hlavní animátor nebyl přes den vidět, krom toho ze sedel na drinku…večer uvedl několika větami program a to je vše, zbytek animatoru opravdu nactiletí mladíci a slečny, povetsinou introvertní a tiché povahy. Což pro animatora není nejlepší vlastnost.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Poměrně příkrý vstup do more. Po par metrech už nestačíte. Pláž pisek, vstup do more kamínky. More ciste bez ryb.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

O ničem.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Můžeme srovnávat, toto byla naše šestá dovolená v Turecku. A rozhodně druhá nejhorší! Čistota pokojů a chodeb špatná. Ledabyle uklizeno, Ručníky měněny jak kdy, jeden den jsme dokonce měli jen jeden a ještě špinavý. Jídlo stále jedno a to samé, kolikrát už nebylo z čeho vybírat, těstoviny neslane, mleté karbanatky a kuřecí steaky často syrové. Absence mořských plodu, ryba jeden druh, dvakrát nebyla čerstvá. V kuřecí směsi byly kousky masa ze včerejšího špízu a podobne zarážející věci. Sklo špinavé, preference obsluhy dávat vše do plastových jednorázových kelímku dojem degraduje. Což v 5* hotelu asi není Ok. Všichni jsme měli střevní problém, poprvé v Turecku! Dcera celou noc zvracela. Pri obědě jsem prosila obsluhu v beach baru pana Hasana, zda mi muže přinést jeden banán, abych ji mohla dat léky, obdobně jako v Egyptě, náš Enterol, Hylak, Endiaron nezabraly. museli jsme koupit jejich léky… takže to nebylo naši dietní chybou. Toto se nám v Turecku nikdy nestalo! Hodinu mne nechal čekat, aby mi nakonec sdělil, ze v celem hotelu žádný banán není, ale mohu si ho zakoupit za jedno euro ve fresh baru!!?? Ten samy den byly banány k večeři! Meal box na cestu v případě nočního odletu v hotelu nedávají, byt mi je ráno vedoucí recepce slíbil, večer kdy jsem je měla mít nachystané, nikdo nic nevěděl a bylo mi řečeno, at si při večeři něco vezmu s sebou ze balíčky neposkytují…. what!!?? A’la carte restauranty byly plne a pak prý mají až do 12.7. zavřeno. Jedine plus, hezká pláž, blízko, dostatek lehátek. Rucniky na pláž na kartu a bez problému. Personal s vámi automaticky hovoří rusky, což vám v teto době akorát skazi den! I když jsme konstatovali, ze Rusu tam byla asi tak polovina hotelu, což je na turecké poměry málo a jsou hodně zarazeni, nervou, nechovaji se roztazene, jak je jejich zvykem. Snažili se byt spíše nenapadni. V hotelu byla přítomna VIP turecka rodina - zřejmě majitele, nebo někdo blízký? kteří nám davali najevo, ze jsme hosté druhé kategorie. Jako jediní byli přednostně obsluhovaní, kam přišli, okamžitě se k nim sbíhal personal, aby mohl na úkor ostatních promptně řešit jejich přání, než si sedli desinfikovali jim zidle a stoly, leštili sklo, nosili podsedaky na zidle… nepůsobilo to na nás vůbec hezky. Další nekomfortní věc.. hotel má nesmyslně udělané vstupy do jídelny, možná pozůstatek po Covid restrikcích, ale aby jste mohl z pokojů ze strany k moři jít na jídlo, musíte chodbou obejít cely hotel, přitom když vystoupite z výtahu, jste přímo u jídelny a u zavřených dveří na jídelní terasu, z ni vede branka přímo k bazenum a na zahradu hotelu, ale je zamčena, takže po jídle pak zpátky zase kolem dokola.... Projít nemožné. Tobogany o ničem, zluty skoro vůbec neklouzal…Turecko rádi navštívíme znovu, ale rozhodne sem se už nevratime.

Zobrazit méně

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání