Napsat recenzi

bezva dovolená

Recenze hotelu Sunis Elita Beach Resort & Spa ***** (Turecko - Side - Kizilagac)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 44 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je obrovský v překrásné zahradě. Denně jsme po hotelu nachodili cca 5 km, ale nevadilo. Naopak. S porovnáním jiných hotelů bych tomuto dala max. 4 hvězdy.

Ubytování  průměrně (4/5)

ubytovaní jsme byli ve vile, která stála v krásné zahradě. Byli jsme 2 dospělí a jeden 13tiletý kluk. Personál spaní vyřešil tak, že srazil dvě postele a místo nočního stolku přirazil krátké rozkládací lůžko ze kterého 170 cm vysokému vnukovi koukaly nohy. Pokoj byl malý pro tři lidi. S vnukem lezli do postele po kolenou z čela. Nato, že jsem starší paní ....nic moc komfort na 5ti hvězdičkový hotel. Přestože hotel znal datum našeho narození ubytoval nás ve třetím patře bez výtahu. Po urgenci nás přestěhovali dolů.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

strava výborná, pestrá, chutná a nápaditá. Personál se snažil, ale asi jich je málo na tak obrovský hotel, protože nestíhali uvnitř byly stoly často neuklizené. Jídelnu bych přirovnala k závodní kuchyni. Pokud člověk nenašel místo uvnitř, tak venku padal horkem. Obdiv všem kuchařům a personálu venku. Ti se snažili víc.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

služby nic moc. Ráno, při odjezdu, nám ani neodvezli kufr na recepci, Museli bychom o to požádat a poté zaplatit. Opět si myslím, že je to automatická služba v 5ti hvězdičkovém hotelu. V podvečer se personál proháněl ve vozítkách a nabízel odvoz z areálu hotelu za Euro. Pán, který obsluhoval bar u malého bazénu byl dost nepříjemný a odmítl dělat bezalkoholové koktejly. Kolega, který ho na jeden den vystřídal byl v pohodě. Koktejly dělal na požádání a bez "obličejů", Zato pán Savar Damar u velkého baru byl úžasný profík. Jeho nápoje byly super. Velká pochvala. Byl v jednom kole.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

vyhovovalo molo do moře, neboť se dalo skákat. Do moře doporučuji boty, protože z kraje jsou oblé kamínky, které dokáží nadělat paseku při výstupu z moře.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

z hotelu jsme byli venku jen jednou a to v bazaru naproti. Mysleli jsme si, že koupíme dárky, ale sortiment byl všude stejně ubohý a tak jsme neměli chuť něco kupovat.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

přestože jsme měli výhrady, tak se nám v hotelu líbilo. Asi to bylo tím výborným jídlem a tím, že jsme si řekli, že si dovolenou nenecháme pokazit. Kdyby hotel neměl 5 hvězdiček, tak bychom byli spokojení, ale k tomu hotelu ještě dost chybělo

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání