Napsat recenzi

výborný, ale familyzimmer hrůza

Recenze hotelu Sultan of Side Hotel ***** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 389x
Recenze se líbila: 563 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel 5*, sice třetí v řadě, ale rovnou k moři a na pláž asi 5 min okolo ostatních hotelů. Honosná architektura, sice malá zahrada, ale hezky rozvržené 3 bazeny, dost místa, hlavně Němci, Turci z Německa a Rusové, a jídlo i celý hotel krása, pláž i moře dokonalé, čisté, ale dostali jsme místo pokoje s přistýlkou familyzimmer, asi na úrovni 2*, to nám pobyt zkazilo.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoj byl řešen tak, že se vešlo do chodby asi 8qm, kde byla palanda, bez oken a klima, pak se tím prošlo do předsíně , kde byly skříně a vchod do koupelny, která 5 dní z 8 smrděla odpadem a létaly z ní komáři, pak byly další dveře, klasický pokoj s výhledem na hlavní bazén. Dcera v temné jeskyni nemohla horkem a pachem spát, klima tam nedorazilo a ještě k tomu se u hlavního bazénu ráno ve 2hod začínala chystat lehátka a hodinu se tam hrkalo. Protože jsme se domnívali, že jsou tak řešeny všechny pokoje, tak jsme to nechali, ale pak jsme zjistili, že těchto pokojů je tam pár a byli jsem hloupí., že jsme se nevzepřeli včas. Takže, žádát výměnu!!! My jsme sice jeli s Neckermannem z Německa, ale asi jako Češi jsme odnesli nejhorší pokoj.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vše výborné, trochu chaos, jak se hotel zaplňoval, ale to je normální

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Kromě recepce, kde jsme vršili stížnosti na různé nedostatky ohledně pokoje( např. nešla otvírací karta, noční hrkání lehátky u bazenu ) a už nás asi nemohli vidět, byli všichni milí a vstřícní a trochu pomalí, jak je v Turecku zvykem, úklid odpoledne, nic moc a o vodu jsme museli zažádat písemně, měla se přitom automaticky doplňovat.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Tak hezkou pláž jsem snad neviděli, hodně zastíněných lehátek, velký pruh volného písku, postupný vstup do vody, nádhera

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Na pláž 5 min chůze okolo ostatních hotelů, rovnou cestou, dalo se to i párkrát denně, na druhé straně dostatek obchodů s tradičními značkovými fejky, ale to k tomu patří, dalo se večer kde chodit, u pláže promenáda k dalším hotelům, celkem dobré

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Paradoxně kvůli pláži, celkovému umístění a poměru cena/výkon doporučuji, pokud si dáte pozor na pokoj a hned si vyžádáte změnu

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání